tragiska livsöden

2-åriga Lola sa godnatt till sin mamma – timmar senare var hon död

Sinead James till vänster och Lola James till höger.

FOTO: Youtube
Lola James hann aldrig fylla tre år.
När hon sa godnatt till sin mamma Sinead James, 30, den där julidagen visste mamman inte att det skulle bli allra sista gången.
Nu åtalas Lolas styvfar för att ha orsakat hennes död.
– Jag anklagar mig själv varje dag, säger mamman till The Sun.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paret gav bebis vodka – händelsen fångad på film
0:29

Efter reklamen: Paret gav bebis vodka – händelsen fångad på film

(0:29)

Slå på ljud

När tvååriga Lola James sa ”godnatt mamma, älskar dig” till sin mamma Sinead James, 30, den där julidagen visste Sinead inte att det skulle bli allra sista gången.

Det var i mitten av juli 2020 som Sinead vaknade av en hård smäll från sin dotter Lolas rum. När hon gick dit satt hennes pojkvän Kyle Bevan, 31, vid fotändan av dotterns säng. Hon frågade vad som hände och han sa att han skulle ta hand om det. Då såg Sinead inga skador på sin dotter och de båda sa godnatt till varandra – för vad som skulle bli sista gången.

Morgonen efter väcktes Sinead av Kyle som sa att hunden hade puttat Lola nedför trappan i huset. Lola låg då i soffan och både hennes huvud och läpparna var svullna. Sinead larmade en ambulans och Lola kördes i illfart till sjukhuset men hennes liv gick inte att rädda.

Hade över 100 skador på kroppen

Det visade sig att tvååringen hade över 100 skador på kroppen. Nu åtalas styvpappan Kyle för att ha misshandlat sin styvdotter till döds.

– Jag trodde aldrig att han skulle döda mina barn, aldrig på en miljon år. Han är ett monster. Jag insåg inte att det var så illa förrän min dotter fördes till sjukhus. Jag måste leva med det varje dag. Jag anklagar mig själv varje dag, säger Sinead James till The Sun.

Mammans ord i rätten ”Ruttna i helvetet”

Mamman berättade under rättegången att Lola hade fått skador tidigare när hon hade lämnats ensam med sin styvpappa. Men varje gång hade han olika förklaringar, som att hundan knuffat in henne i soffbordet och att hon hade trillat och slagit sig. Och Sinead trodde på honom.

Enligt henne var Kyle vanligtvis ”väldigt bra” med Lola och lekte med henne och lagade mat till henne så hon misstänkte inget. Två månader innan Lolas död ska Kyle dock ha gått bärsärkagång och slagit sönder en massa saker i huset. Då tog Sinead Lola till en kompis för att skydda henne. Men efter det lät hon Kyle bo kvar med henne och sin dotter.

Nu har mamman dock ändrat uppfattning om pojkvännen och kallar honom för ”monster” i rätten

– Han borde ruttna i helvetet, säger hon.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN