19-åriga mammans gravidavslöjande – dagar efter förlossningen

Gracie

Gracie, 19, blev gravid med sitt andra andra barn – bara dagar efter födseln av första.
Nu får hon hård kritik på Tiktok efter ett klipp som blivit viralt.
– Jag kunde inte bry mig mindre om vad någon tycker, säger hon.
0:27

Efter reklamen: Kvinnan hinner inte till sjukhuset – tvingas föda på sin egen gräsmatta

(0:27)

Ibland går det undan här i livet. Gracie från USA är bara 19 år gammal men har redan två barn. Och i hennes fall pågick graviditeten i närmare två år, snarare än nio månader.

I ett klipp på Tiktok, som nu blivit viralt och setts av över två miljoner, berättar den unga mamman att hon blev gravid bara två veckor efter att hon fött sitt första barn. Det betyder att det äldsta barnet bara är nio månader äldre än sitt lillasyskon.

Gracie säger i klippet att det utifrån en hälsoaspekt inte är optimalt att bli gravid så tätt inpå den första förlossningen. Hade hon fått gå tillbaka i tiden hade hon väntat ett tag med att bli gravid igen.

Gracie

Gracie, 19, blev gravid med sitt andra barn bara dagar efter födseln av sitt första. Nu har hon blivit viral på Tiktok.

Tiktok

Ryter ifrån efter kritiken: ”Kunde inte bry mig mindre”

– Men jag blev gravid. Jag kommer föda om sex veckor. Jag spelade in ett klipp för mina 15 följare, bara för att ha kul och skapa minnen, och den blev viral, sa hon i ett klipp, enligt The Sun.

– Jag kunde inte bry mig mindre om vad någon tycker om att jag och min pojkvän är tonårsföräldrar. Han är en fantastisk pappa och vi har alltid drömt om att få två barn, säger hon vidare.

I kommentarsfältet var det många som hade synpunkter på Gracies beslut och undrade hur hälsosamt det egentligen är. Några ifrågasatte även hennes logik.

Bråket på Tiktok: ”Snälla få det att gå ihop”

”Är inte det här väldigt farligt? Du säger att du skulle gå tillbaka i tiden, men skriver också i ett annat inlägg att du inte ville vänta?? Kan du snälla få det att gå ihop”, skrev en person.

Gracie svarade att hon hade planerat att bli gravid direkt efter sitt första barn, men att hon då inte var medveten om hälsoriskerna. Därför hade hon tagit ett annat beslut i dag. Hon försäkrar dock att barnen mår bra.

”Vi har ett eget hem, egna bilar, eget bankkonto. Vi är vuxna människor. Våra familjer hjälper också till, men de uppfostrar ABSOLUT inte våra barn. Han har ett heltidsjobb så jag kan stanna hemma med barnen”, skriver hon i ett inlägg.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@317graciee/video/7066972391292898606?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

LÄS OCKSÅ: Min mamma fick mig när hon var 13 – ALLA tror vi är systrar

LÄS OCKSÅ: Barn som äter veganskt blir flera centimeter kortare

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!