snackas om i sverige

18-åringens läskiga upptäckt – okänd person bor under familjens altan

18-åringens läskiga upptäckt – okänd person bor under familjens altan

OBS: Bild åt vänster ej från tillfälle.

Foto: TT, TIKOTK
18-åriga Kharma och pappa Tommys otäcka upptäckt – okänd person bor under deras altan.
– Tanken på att någon kan ha bott där när vi varit på landet är det mest obehagliga jag kan tänka mig, säger Kharma Sarenbrant till Nyheter24.
Bryter sig in på Liverpools arena mitt i natten
0:33

Efter reklamen: Bryter sig in på Liverpools arena mitt i natten

(0:33)

Slå på ljud

På den populära videoplattformen har artisten Kharma Sarenbrant, 18, fått tusentals spelningar. Men inte enbart för sin musik – utan för en upptäckt hon son pappa gjorde vid deras landställe.

För under landställets altan, som ligger i Stockholms skärgård, hittade Kharma och pappa Tommy bevis på något väldigt obehagligt – bevis på att någon levde under deras nyköpta sommarställe.

Kharma: ”Det vi skulle hitta skulle förändra allt”

Allt dokumenterades på film, som sedan 18-åringen publicerade på sin Tiktok-kanal. För Nyheter24 berättar Kharma mer ingående om händelsen:

För två år sedan köpte vi ett landställe och det har verkligen varit ett ställe man kan fly till från all skolstress. Men för drygt en vecka sedan så märkte jag och pappa Tommy att några reglar på altanen satt löst, vi plockade ner dem helt omedvetna om att det vi skulle hitta skulle förändra allt, berättar Kharma för Nyheter24.

När dotter och far plockade bort reglarna under den förhållandevis stora altanen hittade de en dörr under huset. En dörr som ingen av dem visste fanns.

– Under altanen finns det en dörr som leder till ett rum där vi hittade allt som tyder på att någon har bott där eller bor där. Vi hittade en säng, mikro, eluttag, lampor, element och porslin. Bland annat flertals knivar, berättar den unga kvinnan.

”Mest obehagliga jag kan tänka mig”

För Nyheter24 berättar Krhamara att hela händelsen skrämde henne rejält.

– Tanken på att någon kan ha bott där när vi varit på landet är det mest obehagliga jag kan tänka mig. Det är ingen slump att så många skräckfilmer har det temat, det är ett av de värsta tänkbara scenarierna.

Foto: TIKTOK, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN