TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

16-barnsmamman var superfattig – bor nu med familjen i stora lyxhuset

14 apr, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Tiffany Nelson med familj
För några år sedan fick Tiffany samla pantburkar för att överleva.
I dag äger hon och maken Benji ett riktigt lyxhus – som de bor i med sina 16 barn.
Tonåringarna i familjen har också fått en riktig lyxgåva.
Annons
Han var pappa till världens största familjBrand logo
Han var pappa till världens största familj

För bara några år sedan hade Tiffany och Benji Nelson knappt råd att ta hand om sina barn. Både Tiffany och maken tvingades ta flertalet jobb för att få ekonomin att gå ihop och hon arbetade både i en glassbutik och som brevbärare.

Benji tog extraknäck på ett universitet i närheten av parets bostad i USA och såg till att varje event på skolan hade rätt antal stolar. Både Tiffany och Benji fann en stolthet i sina jobb och för att dryga ut inkomsten lite ytterligare pantade de upphittade burkar.

– Ett tag hade jag och Benji sex jobb tillsammans. När vi gifte oss var vi äckligt fattiga. Vi hade så många jobb att hålla reda på, säger Tiffany Nelson på sin youtubekanal, enligt The Sun.

Tiffany Nelson
För några år sedan var Tiffany Nelson och maken Benji Nelsson ”äckligt fattiga”.

Blev mångmiljonärer och byggde lyxhus

Vändningen kom när Tiffany och Benji Nelson köpte ett hus för 190 000 kronor. De rustade upp huset och sålde det för 285 000 kronor mer än vad de köpte det för. Sen köpte de ett till hus, gjorde samma sak och tjänade 850 000 kronor.

Annons

Någonstans där gick det upp för Tiffany att hon hade en fallenhet för detaljer och renoveringsprojekt. Det blev hennes jobb att piffa upp hus och sälja dem dyrare.

I dag har hon och maken kunnat unna sig ett riktigt lyxhus. Tillsammans med sina 16 barn bor de i ett stort trevåningshus med stort kök, vardagsrum och uteplats – ett liv Tiffany bara hade kunnat drömma om när hon vandrade runt och plockade upp pant på gatorna.

Tiffany Nelson och Benji Nelsons hus
Tiffany och Benji Nelson bor i ett riktigt lyxhus tillsammans med sina 16 barn.

Barnen fick bilar för flera miljoner

Barnen är mellan två och 25 år gamla. När pengarna började trilla in kunde Tiffany och Benji leva ett helt annat liv och också börja skämma bort sina barn.

De driver också en youtubekanal som ger en viss inkomst. Tiffany berättar att alla tonåringar i familjen nu fått en egen bil till ett värde av 630 000 kronor.

Annons

– Vi trodde att vi hade allt som vi behövde, men så var det inte. Förr hade vi inte tid med våra barn, vi hade inte tid för varandra och bara jobbade hela tiden, säger Tiffany.

Starka reaktionen efter avslöjandet

I Tiffanys och Benjis fall har det visat sig att hårt slit lönar sig. I kommentarsfältet på Youtube är flera personer både överraskade och överlyckliga över familjens framgångar.

”Jag är så otroligt imponerad av er! Ni är så fina föräldrar och har jobbat så otroligt hårt för att komma dit ni är nu. Jag hoppas att jag får växa upp och bli lika fantastisk och hårt arbetande som er”, skriver en person.

”Jag kan inte ens föreställa mig hur rika ni är, men jag måste säga att ni förtjänar detta till hundra procent. Ni har jobbat så hårt för att kunna ge era barn ett drägligt liv”, skriver en annan.

Familjen Nelson
Tiffany och Benji Nelsons barn: Kenn, 25, Kass, 23, Bridger, 23, JourNee, 23, Trey, 21, Jaine, 19, LiLee, 16, SaiDee, 14, NayVee, 14, Luke, 13, PaisLee, 10, DeLayNee, 10, PresLee, 8, ElleCee, 8, Beckham, 7, Ledger, 2.

Foto: Youtube, Instagram

Annons