Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zlatans mystiska kärleksbesked – efter nya bilderna på Helena Seger

17 apr, 2018 
Lina Arvidsson
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger med en ring på vänsterfinger
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger kan ha gift sig i hemlighet. Under en presskonferens kallade Zlatan Helena för ”min fru”, och Helena har också synts med en stor ring på vänster ringfinger.
Annons

Har Zlatan Ibrahimovic, 36, och Helena Seger, 47, gift sig i hemlighet? Om man får tro Zlatan själv så har hans sambo nyligen blivit hans fru. Under en presskonferens kallade han Helena för sin “fru” – två gånger. Det skriver Stoppa pressarna.

– Jag har kommit hit för att vinna. Jag har redan tagit med min familj. Min fru kan ta hand om familjen och jag kan ta hand om det jag är bra på – spela fotboll, sa Zlatan Ibrahimovic under presskonferensen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När han berättade om sina många telefonsamtal med sportchefen Jovan Kirovskis omnämnde han också Helena Seger som sin fru.

– Jovan började ringa mig varje dag och jag började ställa in tankarna på något på ett annat sätt. Jag pratade mer med Jovan än med min fru.

Zlatan och Helena har varit ett par i 15 år. De har barnen Maximilian, 11, och Vincent, 10, tillsammans.

Men det är inte bara Zlatans ord som skulle tyda på att de satt en annan titel på sin relation. Under Zlatans första match med Los Angeles Galaxy syntes Helena i publiken och på vänster hands ringfinger ska hon ha burit en stor ring. På en bild från den 6 april syns Zlatan och Helena i publiken på en match med Los Angeles Lakers game, och på bilden har fotografen lyckats fånga ringen.

Annons

Nu är frågan om paret gjort slag i saken och blivit äkta makar. Helena sa så sent som förra året att hon hatar att kallas för ”fotbollsfru”.

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort, har Helena sagt till svenska Elle, 2010.

FOTO: IBL, Instagram

Annons