LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zlatans ovanliga kärleksgest till Helena Seger – inför publiken

11 jul, 2023 
Simon Lundh
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimović har avslutat sin framgångsrika fotbollskarriär.
Vilket har gjort att han nu kan ta sig an andra utmaningar.
Nu visar bilder upp lyckan tillsammans med partnern Helena Seger.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovics första ord efter avskedet från fotbollenBrand logo
Zlatan Ibrahimovics  första ord efter avskedet från fotbollen

Zlatan Ibrahimović, 41, har för första gången på flera år inga fasta rutiner att följa. Då han i början av sommaren meddelade att han lägger fotbollsskorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär på plan.

Zlatan rörd till tårar efter beslutet att lägga ner

Zlatan gjorde sin sista match mot Belgien den 24 mars på Friends Arena. För att sedan tackas av sin dåvarande klubb AC Milan i den sista matchen på hemmaplanen San Siro. En avtackning som rörde Zlatan till tårar, samtidigt som han höll ett tal framför supportarna på plats.

”Jag har svårt att andas, men det är okej. Jag har så många minnen och så många känslor härifrån. Den första gången jag kom till Milano gav ni mig glädje. Den andra gången gav ni mig kärlek. Jag vill tacka min familj och alla som har stöttat mig. Jag vill tacka min andra familj: spelarna. Jag vill tacka tränaren och hans team för allt förtroende till mig. Jag vill tacka ledningen för den här möjligheten. Men framför allt, så vill jag tacka er, supportrarna.

Annons

Ni välkomnade mig med öppna armar och fick mig att känna mig hemma. Jag kommer att vara Milanista livet ut. Tiden är kommen att säga hejdå till fotbollen, men inte till er. Om ni har tur så ses vi igen. Forza Milan och adjö.”

Zlatan och Helena Segers dejtkväll – i publiken

Vad nästa steg för Zlatan blir återstår fortfarande att se, men kanske blir det nu äntligen lite mer tid med familjen. Nyligen kunde nämligen Zlatan skymtas när han och partnern Helena Seger, 52, var på plats och såg det brittiska bandet Coldplays konsert i Milano i slutet av juni.

På kontot som delar bilden från konserten, syns Zlatan le och ta en bild på sin partner, samtidigt som Helena sträcker armarna mot skyn. Något som absolut inte hör till vanligheterna då paret väldigt sällen lägger upp bilder på varandra. Efter den ovanliga händelsen har följarna till kontot har varit inne och kommenterat under inlägget.

”Länge leve kungen och drottningen”, skriver en följare till kontot.

”Zlatan var den största stjärnan på den arenan”, skriver en användare.

”Zlatan var inte där för att se Coldplay, Coldplay var där för att se Zlatan”, kommenterar en tredje.

FOTO: Italy Photo Press

Annons