ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Zlatan och Helenas enorma sorg – nya bilderna avslöjar situationen

25 maj, 2023 
Gustav Motte
Zlatan och Helenas enorma sorg – nya bilderna avslöjar situationen
Det har varit en tuff period för superparet Zlatan och Helena.
I italienska medier ryktas det att fotbollsstjärnan älskade klubb kommer släppa 41-åringen.
Men! Allt är inte illa pin.
För på nya bilder avslöjas parets dejt – efter omtalade dumpadet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan ryter ifrån efter frågan om AllsvenskanBrand logo
Zlatan ryter ifrån efter frågan om Allsvenskan

Få är så kända som superparet Zlatan Ibrahimovic, 41, och kärleken Helana Seger, 52. Så till och med de mest vardagliga ting – som att hålla kärleken vid liv – kan skapa rejäl uppståndelse.

Men även långa relationer som Zlatan och Helenas, som hållit ihop i nästa 20 år, behöver egna ögonblick utan barn eller andra störningsmoment.

Superparet: Älskar Milan

I Milan har nämligen superparet fångats på bild! Paret gav sig ut på en lunchdejt på lyxrestaurangen Salumaio di Montenapoleone.

En restaurang, som enligt Svensk Damtidning, varit en mötesplats i den fashionabla italienska staden sedan 1950-talet. På resturangens hemsida står det:

”Denna legendariska restaurang, belägen på Via Santo Spirito, är mycket mer än bara gastronomi eller catering: den är en del av Milanos historia, en del av samhället mitt i Milanos modekvarter”.

Annons

Enligt damtidningen älskar både Zlatan och Helena Milano.

”Ibra har aldrig hymlat med att det var mot hans vilja som han lämnade Milan och hans familj har alltid betraktat Milano som staden där de känner sig som mest hemma, utanför Sverige”, har italienska medier skrivit.

Zlatan och Helena i Milano.

Zlatan riskeras att dumpas

En förhoppningsvis trevlig middag! Dessvärre kan tiden i Milan snart vara förbi för Zlatan. Åtminstone i fotbollslaget med samma namn.

För snart en månad sedan skadad 41-åringen under en uppvärmning. Sedan dess har det ryktats att Zlatan gör sin sista match för säsongen – och kanske i laget, något Hänt Nyheter tidigare har rapporterat om.

Till Zlatan och Helenas förtret.

Nu rapporterar italienska medier att Zlatan gör allt han kan – ”till varje pris – för att kunna vara med i AC Milans sista match.

Men 41-åringen kanske inte behöver flytta från sitt älskade Milan. För enligt medieuppgifter är han nära att flyttas över till laget Monza, som ligger i närheten av staden, skriver Aftonbladet.

FOTO: TT

Annons