LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Zlatan Ibrahimovic har friat till Helena – därför vill hon inte gifta sig

03 okt, 2023 
ZLATAN IBRAHIMOVIC, HELENA SEGER
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par under i princip hela Zlatans fotbollskarriär. Men de är inte gifta.
Nu kan Zlatan avslöja att han friat!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovics första ord efter avskedet från fotbollenBrand logo
Zlatan Ibrahimovics  första ord efter avskedet från fotbollen

Idag, den 3 oktober 2023, fyller Zlatan Ibrahimovic 42 år och det har han firat med dunder och brak i vanlig ordning. När han fyller år brukar han nämligen unna sig nya bilar, denna gång blev det en Ferrari Purosangue.

Den senaste tiden har det kretsat mycket kring Zlatan och hans fotbollskarriär. Under sina aktiva år har han spelat i klubbar som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint Germain och Manchester United. Men i somras meddelade han att han lägger skorna på hyllan.

Det var efter en Milan-match som Zlatan stegade in på fotbollsplanen med en mikrofon i handen. Han berättade hur mycket han älskar spelarna, tränarna, klubben och fansen och det var med gråten i halsen som han yttrade orden:

”Tiden är kommen att säga hejdå till fotbollen, men inte till er. Om ni har tur så ses vi igen. Forza Milan och adjö.”

Helena Seger bodde i Stockholm med barnen

Sedan dess har mycket hänt. Zlatan bor i Milano tillsammans med Helena Seger, 53, och deras gemensamma söner Maximilian, 17, och Vincent, 16.

Annons

För några år sedan flyttade Helena och barnen till Stockholm, det var i samband med pandemin och ett tag var Zlatans framtid ytterst oklar. Vissa trodde att han skulle spela för Hammarby sina sista år som aktiv men istället satsade han allt och signade för Milan. Helena och barnen bodde då kvar i Stockholm men till slut flyttade även de till Milano där pappa Zlatan spelade fram till i juni i somras.

Zlatan och Helena har kilat stadigt de senaste 21 åren och det första mötet var minst sagt speciellt.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena tidigare berättat för tidningen Elle.

Zlatan har friat till Helena Seger

Under alla dessa år så har inte Zlatan och Helena gift sig. Men i en ny intervju med Piers Morgan berättar Zlatan att han faktiskt har friat.

Annons

”Du har aldrig friat till din partner?”, lyder frågan till Zlatan.

– Jo det har jag, säger Zlatan i intervjun och ler.

Däremot har Helena tidigare sagt att hon inte vill gifta sig.

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort, sa hon i intervjun med Elle.

Vad Helena svarade på Zlatans fråga är fortfarande oklart. Men något som talar för att hon kanske sagt nej är uttalandet till Elle samt att varken hon eller Zlatan bär någon förlovningsring.

Hela intervjun med Zlatan släpps på torsdag.

FOTO: KCS Presse / MEGA, Youtube

Annons