LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zlatan hyllar det thailändska fotbollslaget i Ellen show

15 okt, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Zlatan Ibrahimovic gästar Ellen show
Zlatan Ibrahimovic gästade i helgen Ellen DeGeneres tv-show där han fick träffa det thailändska fotbollslaget som i somras satt fast i en grotta. Se deras reaktioner när idolen kliver in i studion.
Annons

I somras engagerades hela världen när ett thailändskt fotbollslag med 12 unga pojkar fastnade i en grotta. Det var en traumatisk händelse som skakade många, pojkarna var fast i grottan i 10 dygn och det var länge osäkert om de skulle överleva. Räddningstjänst jobbade dygnet runt för att rädda livet på pojkarna och en man förlorade sitt liv i räddningen. Till slut fick de ut alla 12 vid liv, ett glädjebesked som lugnade många själar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det thailändska fotbollslaget har blivit världskända efter den hemska upplevelsen och trots att det gått flera månader så fortsätter olyckan att uppmärksammas. I helgen var det ingen mindre än Ellen DeGeneres som lyfte pojkarnas historia genom att bjuda dem till hennes egna studio i Los Angeles. Det var fotbollslagets första direktsända intervju i tv och Ellen DeGeneres var otroligt glad över att de ville komma dit.

Förutom att prata om den hemska tiden då pojkarna var instängda i grottan så pratade de även en del om fotboll. Ellen DeGeneres hade som vanligt gjort sin research och satt på en del överraskningar till det thailändska fotbollslaget. Något hon snappat upp var att deras största idol är ingen mindre än Sveriges forne landslagskapten Zlatan Ibrahimovic som numera är en av toppspelarna i LA Galaxy. Därför hade programledaren styrt upp att fotbollslegenden kom till studion och överraskade fotbollslaget.

Annons

– Ni har en fotbollsspelare som ni ser upp till eller hur, Zlatan? Vore det kul att få träffa honom? Kom ut Zlatan, säger Ellen DeGeneres i programmet.

Zlatan kliver in i studion och det är ett överlyckligt fotbollslag som får hälsa på sin idol. Zlatan är noga med att hälsa på allihopa innan han slår sig ner i soffan bredvid dem. Genast börjar Zlatan att hylla killarna för deras mod.

– Jag trodde att jag var modig men de här ungarna, det här laget är mycket modigare än mig och de visar en bra lagarbete, de har ett otroligt tålamod, gav aldrig upp och litade på att de skulle bli räddade, säger Zlatan i programmet.

Men det är inte bara deras mod han hyllar, han ger dem dessutom en utmärkelse som många strävar efter i sportvärlden.

– Det här är förmodligen det bästa laget i världen, avslutar han.

Avslutningsvis får hela laget presenter av Zlatan och Ellen i form av

Foto: IBL

Annons