LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Zlatan bryter tystnaden om Helena och barnen – känslosamma erkännandet

10 maj, 2024 
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har sönerna Maximilian och Vincent ihop. Nu berättar Zlatan om hur hans relation till barnen ser ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024Brand logo
Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024

Fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimovic, 42, och flickvännen Helena Seger, 53, har ihop sönerna Maximilian, 17, och Vincent, 16. Familjelivet är däremot inte något som Zlatan öppet brukar prata om.

Men i en intervju med Youtube-kanalen #ABtalks ändrar fotbollsproffset nu på det.

Zlatan Ibrahimovic om relationen till sönerna

Zlatan förklarar att han och Helena båda ser på föräldraskapet som något viktigt.

– Jag tycker att hon är en fantastisk mamma till mina söner, och det är det viktigaste. Resten kommer alltid att lösa sig, men det viktigaste är att hon finns där för mina pojkar.

Zlatan får frågan om vad Maximilian och Vincent betyder för honom.

– Med barn förändras du som person, lita på mig. Innan jag fick de var jag supermannen, men när de kom blev jag en nallebjörn. Det är ett hårt påstående men i livet är dina barn din svaghet, säger han och fortsätter:

Annons

– Det låter negativt, men de är min svaghet. För vad som än händer med de, händer med mig. Och man vill inte att något ska hända de.

Så ser Zlatan Ibrahimovic på föräldraskapet

I sitt föräldraskap inspireras Zlatan av sin egen barndom.

– Så man vill lära de, göra de självständiga, lära de disciplin, respekt och ge de en utbildning. Jag vill att de ska växa upp med samma uppfostran som jag hade, men med andra möjligheter såklart, säger han och fortsätter:

– Det är ett stort ansvar, men nu vet jag vad mina föräldrar gick igenom när jag kollar på mina söner, och det är inte enkelt.

FOTO: PIERO CRUCIATTI / Italy Photo Press

Annons