LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Zlatan älskar sin nya vaxdocka: "Byt ut Eiffeltornet mot den här"

16 feb, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Nu har förste svensk blivit vaxdocka i Paris. Och vem, om inte självaste Zlatan.
Annons

Förra veckan kunde man se Zlatan Ibrahimović, 33, i en dubbel upplaga på Grevin-museet i Paris. Vaxdockan som är ett resultat efter 1 år av hårt slit är enligt Zlatan själv, lika perfekt som originalet. Vid avtäckningen syntes en vaxdocka i naturlig storlek bärandes en blå Paris Saint-Germains tröja och med armarna rakt ut, en position vi är vana att se Zlatan på fotbollsplan. Om kopian säger Zlatan:

Zlatan Ibrahimovic Wax Figure - Paris
Zlatan blir den första svensk som vaxdocka på museet i Paris. Foto: IBL/ Nicolas Briquet.

– Att vara svensk och få en dubbelgångare här i Frankrike…det är mer än perfekt. Jag tycker det är riktigt coolt. Normalt sett händer sånt här när man dör, men jag lever och håller fortfarande på. Det är fantastiskt, sa en nöjd Zlatan som blir den första svensken att bli avbildad i det populära vaxmuseet.

Annons

Dockan som är placerad nära den kanske störste av alla i fotbollshistorien, Pelé, visar hur stor Zlatan är. Andra stora ikoner som avbildats är Michael Jackson, sångaren Charles Aznavour och franske basketspelare Tony Parker.

– Att jag som fotbollsspelare står bland alla personligheter är stort för mig.

 

Zlatan Ibrahimovic Wax Figure - Paris
En stolt och leende Zlatan intill sin kopia. Foto: IBL/ Nicolas Briquet.

Efter en kort stund av ödmjukhet, fick PSG:s anfallsstjärna tillbaka sitt kända självförtroende:

– Nästa steg blir kanske att byta ut Eiffeltornet och ställa den här där. Glöm inte att ta många bilder, sa en storleende Zlatan till den samlade pressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons