Artikeln innehåller reklamlänkar

Zinat Pirzadeh bryter tystnaden om skilsmässan från Knut

Zinat Pirzadeh och Knut Berggren skiljer sig

Efter åtta år tillsammans är kärlekssagan över för Zinat Pirzadeh och den tidigare Idol-deltagaren Knut Berggren. Nu bekräftar Zinat Pirzadeh för Hänt att skilsmässan definitivt blir av.

För drygt en månad sedan avslöjades det att komikern Zinat Pirzadeh 51, och förra Idol-profilen Knut Berggren, 48, hade beslutat sig för att gå skilda vägar efter sju års äktenskap.

– Tyvärr, det stämmer. Det är otroligt sorgligt det hela. Även om detta beslut är noggrant övervägt så är det självklart ett misslyckande för oss båda. Men livet är tufft med turnéliv, make och totalt sex barn vilket kan bli övermäktigt för vem som helst. Just nu är vårt fokus på våra barns välbefinnande. Vi har ändå sex månaders betänketid för att hjälpa våra barn att landa mjukt i det hela, sa Zinat då till Nöjesbladet.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men förra veckan berättade Zinat att hon hoppades att de skulle ta sig igenom krisen.

– Jag älskar min man och jag älskar våra barn och ska verkligen göra det yttersta för att hålla ihop familjen. Jag tror på vår kärlek, sa hon till Nöjesbladet.

Men det var då. I ett sms till Hänt skriver Zinat idag att skilsmässan definitivt kommer att bli av.

– Knut har redan gått vidare. Men han är min dotters pappa och vi kommer alltid vara ansvarstagande och måna om vår flicka oavsett hur det är och blir, jag önskar honom och hans nya liv all lycka. Han är och för förblir min fina flickas pappa.

Vidare skriver Zinat att hon faktiskt kände tvivel inför bröllopet 2011.

– Jag hade kalla fötter och massor med tvekan inför mitt och Knuts bröllop 2011. Jag kom cirka 45 minuter för sent. Men ångrar inte en sekund vår tid tillsammans, mycket fina minnen och kärlek finns med och vår flicka är en gåva. Likaså gick jag runt och skrev inte på skilsmässopapperet även om jag hade beställt dem själv. Tvekan låg i min omtanke till våra barn och våra gamla. Känner tacksamhet att Knut har skickat in ansökan inte jag, så det är inte jag som rivit ner allt. Jag ville ge oss en chans trots allt.

Hoppfull trots alls

Trots den sorgliga situationen är Zinat hoppfull inför framtiden.

– Livet är trots allt underbart! Kommer nog bli en del komedimaterial ur detta elände med.

När Hänt sedan ringer upp Zinat säger hon:

– Nu har jag har bokat en resa till Barcelona och ska rå om mig själv där. Jag ska även jobba med slutarbetet på min nya roman. Det ska bli jätteskönt och jag ser verkligen fram emot det!

Tillsammans har Zinat och Knut dottern MahBanoo, 6.

LÄS MER: Hänt avslöjar: Zinat Pirzadeh och Knut Berggren skiljer sig

FOTO: IBL/Karin Törnblom, IBL/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!