Zara Larssons oro efter dådet: "Klart att man blir nervös"

Efter bombdådet i Manchester oroas popstjärnan Zara Larsson: – Det är klart att man blir nervös inför i sommar också, eftersom jag ska göra spelningar, säger Zara Larsson.

Det fruktansvärda dådet i Manchester har hittills kostat 22 människor livet och minst 60 personer skadades.

Bomben exploderade efter en konsert med Ariana Grande, 23, och många av de drabbade är barn som varit på konserten. Dådet har fått flera kändisar att reagera med avsky. En av dem är Zara Larsson, 19. I sin podcast “Sanningens mammor” berättar hon om hur hon kände efter attacken.

– Jag såg ett klipp på Twitter där någon hade filmat. Hon har ju en låt som heter ”One last time”, och alla står och sjunger med. Jag grät när jag läste texten till videon. För några var det ”the last time” när de står och sjunger den här låten till sin idol, säger Zara Larsson i podden.

Zara Larsson har själv många spelningar inbokade i sommar. Dådet har påverkat henne och gör att hon känner sig orolig inför sina kommande spelningar.

– Ariana, vad ska hon göra? Fy fan, hennes fans har liksom dött utanför hennes konsert. Det är fruktansvärt. Jag tänker i alla fall på det där jättemycket. Det är klart att man blir nervös inför i sommar också, eftersom jag ska göra spelningar, säger Zara Larsson.

Läs mer: Ariana Grandes första ord efter bombdådet: ”Krossad”

Foto: IBL

Senaste nytt