LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larssons ord om lyxiga dejten med Mauri Hermundsson

02 dec, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Zara Larssons ord om lyxiga dejten med svenske Youtube-stjärnan Mauri Hermundsson
Popstjärnan Zara Larsson bjöds på en lyxig trerättersmiddag i Stockholm – och allt fångades på film.
Annons
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”Brand logo
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”

Att gå på dejt är alltid lite pirrigt, särskilt om man har den relativt nyblivna singeln Zara Larsson till bordet. Det kan Mauri Hermundsson skriva under på!

Mauri, som blivit känd för matkanalen Uppdrag Mat, fick nämligen äran att bjuda Zara på middag en helt vanlig kväll i november. På Youtube berättar medieprofilen nu om sina känslor innan middagen:

– Här står jag och är lite pirrig och lite nervös, för i dag ska jag bjuda Zara Larsson på middag, säger han i en ny video.

För Aftonbladet avslöjar Mauri hur han lyckades få till den avundsvärda dejten med sångerskan, som länge varit en stor idol:

– Det var hon som någon gång kommenterade att hon gillade programmet, då sa jag att hon måste vara med, och jag tänkte att en sån här chans får man bara en gång i livet.

”Min bästa dag i livet”

Däremot var valet av restaurang inte helt självklart. Mauri tänkte först ta Zara till Stockholms sunkigaste restaurang, men gjorde sedan en helomvändning med en lyxig trerättersmiddag på Bonnies, belägen i Bank Hotel.

Annons

I videon Bjuder Zara Larsson på lyx-dejt för 10.000 kr får vi följa med på dejten, där det snart framkommer att också Zara är nervös:

– Jag är ett jättestort fan. Jag är jättenervös, skrattar sångerskan, och förklarar att hon knappt dejtat sedan hon blev singel.

Men det blir en riktigt härlig dejt, med många skratt och high fives:

– Det var superhärligt. Det är härligt med folk som verkligen är snälla, och det är hon. När folk blir framgångsrika kan de bli lite galna, men inte hon. Hon var bara sig själv och det räcker väldigt långt i hennes fall, säger Mauri till Aftonbladet.

Även Zara ger kvällen ett högt betyg. I en Instagramstory kommenterar artisten dejten med orden “Min bästa dag i livet”.

Se Zara Larssons dejt med Mauri Hermundsson:

FOTO: TT/Mustiga Mauri/Instagram

Annons