Artikeln innehåller reklamlänkar

Zara Larssons ilska – efter frågan i Hellenius hörna

Zara Larsson kritik mot Hellenius

Efter intervjun i Hellenius hörna riktar nu Zara Larsson stor kritik mot David Hellenius val av samtalsämne.

Artiste Zara Larsson, 20, var en av gästerna i Hellenius hörna på TV4 under söndagen. Intervjun i programmet var en av Zara Larssons första i Sverige sedan hon släppte sitt förra album för snart två år sedan. Men upplevelsen av att vara med blev inte riktigt som hon hade tänkt sig.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I podcasten ”Systrarna Larsson”, som Zara har ihop med sin lillasyster Hanna Larsson, 18, riktar hon stor kritik mot David Hellenius val av intervjufrågor. I Hellenius hörna tog han bland annat upp hur Zara Larsson träffade sin pojkvän Brian Whittaker, 19, via Twitter. Ett historia som Zara inte alls tyckte var värd att lägga intervjutid på.

– Jag måste säga att jag blev lite besviken, säger Zara Larsson i podden och fortsätter:

– Varför jag blev lite besviken det var för att… Okej, nu kommer jag tillbaka till Sverige, det är typ den enda stora intervjun jag gör. Och då var det för det första inga frågor om min musik eller min singel , utan det handlade mest om Brian. Man bara ”really?”, ska vi verkligen ta upp det igen? Jag är så trött på den frågan.

Zara ifrågasätter det roliga i att hon träffade sin pojkvän via Twitter och förklarar att hon nu, två år efter det hände, börjat bli trött på att behöva prata om just den saken.

– Är det bara jag som har tröttnat 100 procent totalt på det? Är det inte lite tjatigt nu? frågar Zara.

Vill inte få frågan igen

Fortsättningsvis förklarar Zara att hon förstår att programmet tar upp saken för att det ska bli bra tv, men hon ser fortfarande kritiskt på valet av samtalsämne.

– Såklart så är det kul. Jag älskar David, jag älskar det programmet. Och det är också roligt att de gör mycket research tycker jag ändå. Men sedan blev det typ om Brian och hans jävla ägg, och inget om min musik, vilket är lite tråkigt. För ibland känns det som, i Sverige då, att jag är allt förutom musiken i sådana sammanhang.

I framtida intervjuer hoppas Zara Larsson att hon slipper frågan om hur hon och Brian träffades.

– Det här är inte bara om Hellenius hörna, utan generellt. Det jag säger är att jag har fått prata om det här i nästan varje intervju. Jag tycker inte att det är så spännande.

LÄS OCKSÅ: Zara Larssons avslöjande om pojkvännen Brian Whittaker

LÄS OCKSÅ: Zara Larsson om uppbrottet från exet: ”Mådde skit”

FOTO: IBL, TV4

Senaste nytt