TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Zara Larssons hyllade bröstinlägg – slår tillbaka mot hatarna

24 mar, 2015 
AvElisabeth Andersson
Zara Larsson möttes av kritik för sina bröst när hon postade en bild på Instagram nyligen. Nu hyllas hon för sin grymma comeback.
Annons

Zara Larsson, 17, kan konsten att ge svar på tal. Härom dagen postade sångerskan en bild på sin Instagram där hon ligger på rygg i en säng i bara bh. Genast fick hon flera elaka kommentarer om att hennes bröst är mindre än på andra bilder hon lagt upp på sig själv.

zara
Via: Instagram

Men Zara slog snabbt tillbaka mot hatarna:

– Newsflash: om man inte råkar ha silikontuttar så plattar brösten till sig när man ligger ner. Och som att jag inte visste att jag hade små bröst innan och att jag väcktes av någon slags uppenbarelse när någon kommenterade det? Och som att det skulle vara något negativt. Bröst är bäst, hur dom än ser ut! Kommentera din MAMMAS bröst om du känner att du måste skratta åt någons kropp. Snuskpatrask. Puss på er, skriver Zara under en ny bild på Instagram.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Skärmavbild 2015-03-24 kl. 10.44.56
Via: Instagram

Det nya inlägget har fått över 50 000 gilla-markeringar och över 1600 kommentarer, där många hyllar den frispråkiga sångerskan.

Andra gillar också:

Annons