TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zara Larssons besvikelse efter EMA: ”Hade önskat att det var min show”

13 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Zara Larsson utsågs i årets upplaga av MTV-galan EMA till bästa svenska artist, och fick även uppträda på galan. Men trots detta var det en stor besvikelse som sköljde över henne efter kvällens slut.
Annons

Zara Larsson, 19, befann sig i helgen som många andra världsstjärnor i London för den stora musiktävlingen European Music Awards som MTV håller i. Sångerskan kammande hem priset som årets svenska artist där hon var nominerad tillsammans med Tove Lo, Vigiland, Galantis samt Axwell & Ingrosso.

“För alltid tacksam. Tack för att ni utsett mig till bästa svenska artist”, skriver stjärnan på Twitter.

Dock var Queen Z den enda av de svenska artisterna som fick äran att uppträda på galan. Stjärnan fick några få minuter på sig att framföra låten “Symphony” på scenen. Zara möttes av enorma hyllningar efter uppträdandet, men var själv besviken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hade riktigt kul men jag hade önskat att det var längre. Jag önskar att det var min show, jag önskar att jag vore Beyoncé, säger hon i MTV:s livesändning efter sitt framträdande.

Annons

Hon gick dock vidare från den besvikelsen snabbt. Istället berättar hon att ny musik är på ingång och att hon har några låtar på lager.

– Jag har bara gjort en skrivarresa till Los Angeles. Jag har väl två låtar som jag vill släppa och och låtar från mitt tidigare album som inte kom med som jag vill ha med, säger hon.

En nyhet som kommer glädja alla Zara-fans där ute.

SE OCKSÅ: Se Zara Larssons kaxiga hälsning till alla som har tandställning

Se Zara Larssons kaxiga hälsning till alla som har tandställningBrand logo
Se Zara Larssons kaxiga hälsning till alla som har tandställning

Foto: IBL

Annons