LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Zara Larssons avslöjande om pojkvännen Brian Whittaker

18 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Zara Larsson och pojkvännen brian whittaker
Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker är kanske Instagrams gulligaste par. Nu avslöjar sångerskan att det inte var lika mycket kärlek i början av deras förhållande.
Annons

Det som började med en oskyldig flört på Twitter är idag ett seriöst och passionerat förhållande. När den svenska superstjärnan Zara Larsson, 20, twittrade ut en bild på den brittiska modellen Brian Whittaker, 19, och frågade vem hunken var hade hon aldrig kunnat ana att det skulle komma att bli hennes framtida pojkvän.

Många har tidigare trott att det var kärlek vid första ögonkastet för paret, men i Hellenius hörna ikväll avslöjar Zara att de inte alls klickade från början. Brian svarade snabbt på hennes tweet, men sedan gick det desto mer trögt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det tog ett och ett halvt år tills det att vi blev tillsammans. Vi gick på några dejter och det var lite sisådär i början, säger hon.

Programledaren David Hellenius frågar om Brian försökte leka svår, men det var inte där problemet låg.

– Det var ingen vibe först. Och då blev jag så att jättesnygg kille, men om man inte har kemin då får det vara tycker jag, säger Zara.

Annons

Lyckligtvis valde de ändå att fortsätta träffas och ett och ett halvt år senare blev de äntligen ett par. I somras firade de ett år ihop och nyligen skrev Zara på sin Instagram om parets framtidsplaner ihop.

”Kan inte vänta tills vi är 30 och har ett hus och barn och hundar och kanske en liten sköldpadda”.

Zara Larsson om låten Ruin my life

Just nu har sångerskan dock fullt upp med sin musik och sin nysläppta singel Ruin my life. Den handlar om tiden då hon inte var lika lycklig i ett tidigare förhållande.

– När du kommer ut ur ett dåligt förhållande och du vet att personen är riktigt dålig för dig, men ändå kan du inte hjälpa att vilja komma tillbaka. Du tänker ”Jag vet att han kommer förstöra mitt liv, han kommer krossa mitt hjärta och jag kommer inte kunna äta eller sova på tre månader, men JAG VILL HA DET NU”, förklarade hon för sajten Pop justice i samband med att låten släpptes.

Hela albumet kommer i början av nästa år, men när exakt kan Zara Larsson ännu inte säga.

FOTO: IBL, TV4

Annons