TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zara Larsson om viktuppgången: "Lite celluliter har väl alla – jag känner mig hur fin som helst"

15 jan, 2015 
AvMikaela Råberg
Zara Larsson fortsätter plocka pluspoäng med sin blogg och i senaste inlägget dissar hon skönhetsidealen samtidigt som hon hyllar sina celluliter.
Annons

Härom veckan kallades Zara Larsson, 17, för “ett feministiskt geni” efter att ha trätt en kondom över benet och skrivit “Till alla killar som säger att deras kuk är för stor för kondomer, sätt er ner”, på sin blogg. Nu fortsätter segertåget och i måndags lade hon ut ett omtalat inlägg om sin viktuppgång, som hon illustrerar med en bild på sin frukost, en glasyrtäckt doughnut.

“Jag har gått upp jättemycket i vikt vilket jag är glad över! Jag känner mig fin hur som helst, helt ärligt“, skriver sångerskan.

Via: zaralarsson.se
Via: zaralarsson.se

Zara berättar att hon alltid varit “supersmal”, men aldrig haft problem med sin vikt. Träning har bara varit något hon gjort för att förbättra konditionen och välmåendet.

“Mina lår har aldrig gått ihop, men nu har min rumpa och mina lår blivit större vilket jag tycker är assexigt. Yäy till mig“, fortsätter hon.

Foto: IBL
Foto: IBL

Samtidigt passar hon på att hylla den kroppsliga mångfalden och gropiga baksidor.

“Lite celluliter har väl alla. No biggie.”

Läsaren “Jasmina” är en av dem som kommenterat inlägget.

“Tack snälla du. Du är fin som du är och det är så himla fint att du kan skriva ut det på din blogg!”

Missa inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons