Artikeln innehåller reklamlänkar

Zara Larsson om uppbrottet från exet: "Mådde skit"

Zara Larsson om uppbrottet med Ludwig Kronstrand

Zara Larsson bryter nu tystnaden om uppbrottet från Ludwig Kronstrand, och när hon bestämde sig för att det var slut.

Svenska Zara Larsson, 20, är en av världens hetaste artister, och nu är hon aktuell med nya megahiten Ruin my life.

I en intervju med Cosmopolitan berättar Zara att låten är självupplevd från en relation hon hade med en kille mellan att hon var 14 tills hon var 19 år. Det är tidigare känt att hon då var tillsammans med ungdomskärleken Ludwig Kronstrand, 21, som nu är med i Hov1.

Den nya singeln handlar om hur man vet att man är i en relation som inte är bra, men att man ändå fortsätter vara i den.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag kom till beslutet att sjunga Ruin my life för att jag kan relatera till den tiden i mitt liv när jag var lite besatt av en kille som var dålig för mig, säger hon.

Zara Larsson berättar för tidningen att hon träffade sitt ex en natt efter att ha firat sin födelsedag, men att hon på väg hem från honom insåg att det inte gick längre.

– Du vet när jag gick hem dagen efter… du går i riktigt höga klackar och en snygg klänning, och jag mådde skit. Jag tänkte “varför gjorde jag det?”. Det var något med det ögonblicket som fick mig att känna att jag inte kunde fortsätta med det längre.

Nu är Zara Larsson tillsammans med den brittiske modellen Brian Whittaker, de två kom i kontakt via Twitter där Zara subtilt hintade om att hon gillade honom. De två kände varandra inte då, men Brian tog kontakt och de två gick på dejt. Men trots det föll inte Zara handlöst för honom:

– Jag kände inte det där klicket för han var supersnygg. Men du vill ha mer än det, säger hon nu.

Ett år senare möttes de igen när de båda var i Paris. Och det var där och då de blev oskiljaktiga. Nu har de varit tillsammans i 1,5 år och är ett av världens mest eftertraktade par.

Zara avslöjar att fansen förmodligen kommer få vänta länge på att hon ska sjunga om Brian, enligt sig själv är hon bättre på att sätta ord på krossade hjärtan.

Dessutom finns det ytterligare en låt om det tidigare uppbrottet som kommer vara nästa singel. Det heter Don’t worry about me är en slags uppföljning till Ruin my life.

– Det är ögonblicket när du vaknar upp och känner “jag är så över dig nu, ha ett bra liv”‘, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Zara Larsson avslöjar otroheten – bryter tystnaden om exet

LÄS OCKSÅ: Zara Larsson: Mitt ex har fortfarande min kärlek

FOTO: Ibl

Senaste nytt