TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zara Larsson om sitt beroende: "Det är ett läskigt beteende"

16 apr, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Zara Larsson lägger ner sina sociala konton för att hon blivit för beroende av att se vad som skrivs och vad som händer i den digitala världen.
Annons

Zara Larsson, 18, gör just nu succé i USA där hon uppträder i tv-program efter tv-program. Det har lett till att följarna på artistens sociala medier har exploderat i antal. Bara på Instagram har hon i skrivande stund 1,3 miljoner följare. Men nu slutar Zara uppdatera och gör en sociala medier-detox.

– Jag har raderat Instagram och Twitter, säger hon till vännen Noel Flike i deras podcast “Den fantastiska resan” men förtydligar att det är apparna hon har raderat – och inte kontona.

– Jag ska testa det här en vecka och se hur det går. För jag vet att jag är beroende av det och det är inte bra! Jag öppnar min mobil cirka en gång i minuten, jag skojar inte. Jag tycker att det är ett läskigt beteende. Men jag tror det kommer ta några dagar innan jag känner mig fri, säger hon.

Zara Larsson säger att hon är beroende av de sociala kanalerna.

Om, och i så fall när, Zara väljer att återvända till Instagram och Twitter är i nuläget oklart.

– Jag blir så emo av att tänka på hur intelligent och påläst jag hade varit om jag lagt den tid jag lägger på sociala medier på att läsa Illustrerad vetenskap eller nånting.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons