LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larsson om sin karriär: Jag har tappat lusten

09 dec, 2016 
Anja Nilsson
Superstjärnan Zara Larsson berättar i sin senaste podcast att hon hamnat i en rejäl svacka: Det borde ha varit roligt, men istället har det varit för mycket.
Annons

Superstjärnan Zara Larsson, 18, är på toppen av sin karriär med flera internationella musikpriser i bagaget och en omfattande popularitet jorden runt. Trots framgången är inte livet alltid på topp. I senaste avsnittet av henne podcast “Sanningens mammor” som hon har med bästisen Olivia Gateau, 19, berättar Zara att hon gått in i en svacka:

– Det var ett par veckor som jag har varit så nere, verkligen nere. Jag har knappt kunnat äta eller sova, säger Zara i podden och fortsätter:

– Det är inte bara på grund av killar, men mestadels. Jag har haft en riktig svacka. Jag har stressat för mycket, rest genom flera länder och flera tidszoner. Jag är redo att ta semester. Jag sjunger på sista versen för 2016. Det borde ha varit roligt, men istället har det varit för mycket.

Zara Larsson
Zara Larssons karriär går spikrakt uppåt, på gott och ont: Jag har stressat för mycket.

Zara Larsson berättar att hon har blivit sårad av elaka kommentarer på sociala medier:

– När folk skriver elaka saker på Twitter går det rakt in i mig, rakt in i mitt hjärta. Jag är så känslomässig just nu. Jag har ingen sköld och jag känner mig så sårbar.

Zara berättar också att hon mår bättre igen tack vare ett livsråd hon fick av en annan världsstjärna:

– Jag pratade med min koreograf (som också är Beyonces koreograf) om livets problem, killar, kärleksproblem och sånt. Och då sa han till mig att Beyoncé sagt “Låt inte dom här jävla snubbarna förstöra ditt fokus”.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons