LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larsson och Ludwig Kronstrands relation efter uppbrottet 

03 jul, 2020 
Zara Larsson och Ludwig Kronstrand
Artisterna Zara Larsson och Ludwig Kronstrand hade ett turbulent uppbrott 2016.
Det bråkades offentligt och Zara anklagade Ludwig för att ha varit otrogen.
Men hur ser egentligen relationen ut mellan exen idag? Hänt svarar!
Annons
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från BrianBrand logo
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från Brian

Året var 2008 när Zara Larsson kammade hem vinsten i Talang. Hon var bara 10 år gammal men när tittarna hade sagt sitt var det självklart att Zara och hennes fantastiska röst skulle stå som vinnare. Idag är Zara 22 år gammal och en världskänd artist som släpper hitlåt efter hitlåt.

Uppbrottet med Brian

För cirka tre år sedan blev Zara tillsammans med modellen Brian Whittaker, 21, efter att paret träffats via Twitter. Allt började med att Zara la upp två bilder på modellen och frågade sina följare vem han kunde tänkas vara. Publiceringen fick snabbt spridning och rätt som det var hade Zara och Brian fått kontakt med varandra.

Duon gav sig ut på några dejter men det dröjde tills kärlek tillslut uppstod. Paret tillbringade sedan två år tillsammans innan de sommaren 2019 bröt upp. Efter att ha hintat om hjärtesorg på sin Instagram började fansens frågor att regna in och tillslut bekräftade Zara uppbrottet från modellen.

Annons

Zaras tidigare förhållande

Förhållandet med Brian är inte den enda offentliga relationen som Zara haft. Innan dess var hon nämligen tillsammans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, 23. Exen hade ett på och av förhållande under fyra års tid.

Ludwig Kronstrand och Zara Larsson
Foto: Jonas Hessman/TT

I podcasten Radio Redgert har Zara tidigare förklarat varför relationen inte fungerade – och det handlade helt enkelt om att inte var bra för varandra.

– Det var inte alls bra. Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet, vi litade inte på varandra, vi gjorde väldigt dumma saker. Alltså det var inte som att det var han och jag. Det var jag och han och hela Stockholm, sa Zara i podcasten och skrattade.

I intervju frågar Daniel Redgert Zara om hon menar att de fanns flera partners iblandade. Och så visade sig vara fallet, Zara och Ludwig hade nämligen ett öppet förhållande under sista perioden men den bristande ärligheten gjorde att det blev sura miner efter uppbrottet förklarar Zara i podcasten.

Annons

Även Ludwig har tidigare uttalat sig om förhållandet i sin podcast Noel & Ludwig. Där förklarade han sin sida av historien och menade att paret kom överens om att ha ett öppet förhållande så länge de inte fick känslor för någon annan. Men Ludwig träffade en annan tjej som fångade hans intresse och paret bröt upp. Efter att avsnittet med de personliga detaljerna om uppbrottet släppts publicerade Zara flertal uppdateringar på sin Snapchat där hon började med att skriva att hon var trött på sitt ex och anklagade honom för att varit otrogen med en annan svensk kändis.

Exen relation idag

Men hur ser egentligen relationen mellan Zara och Ludwig ut idag? Det har nu gått fyra år sedan paret bröt upp och Zara har sedan dess hunnit ha en annan offentlig relation. Efter Zaras attack mot Ludwig på Snapchat har hon berättat att exen gått vidare från det offentliga bråket, detta i podcasten Sanningens mammor, uppger Aftonbladet.

– Det är helt lugnt mellan mig och han i dag. Vi har båda gått vidare, ska Zara ha sagt i podcasten 2017.

Idag ser det däremot inte ut som att Zara och Ludwig har någon relation till varandra – iallafall inte av Instagram att säga. Exen följer nämligen inte varandra på sociala medier idag.

Hänt har sökt Ludwig Kronstrand och Zara Larsson.

.FOTO: Elvira Pihl/TT/Alberto E. Tamargo/TT

Annons