LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Youtube-stjärnan skäms för att hon tjänar så mycket pengar

02 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
När Therése Lindgren gästar dagens avsnitt av podden "Tankar med..." så avslöjar hon att hon skäms över alla pengar hon tjänar. Att hon är rädd för att hennes tittare ska bli arga på henne.
Annons

I ett nytt avsnitt av Daniel Redgerts podd “Tankar med…” gästas han av Youtube-stjärnan Therése Lindgren, 29.  I podden blir hon utfrågad om hur mycket pengar hon tjänar. Therése är märkbart obekväm med att prata om inkomsten och säger gång på gång:

– Alla kommer att bli arga på mig.

Efter flera om och men avslöjar hon till slut vad hon tjänar, men det censureras för lyssnarna, varpå Daniel utbrister:

– Oj jävlar du är tät alltså!

Snabbt berättar Therése att hon inte tar ut någonting i lön utan att allting läggs in i hennes bolag. Hon säger att hon är medveten om att hon gör för mycket samarbeten i sina videos och att nästa år ska hon inte göra lika många. Hon tänker hålla sig till en i veckan.

– Varför sa jag det här? Jag får värsta ångesten nu Daniel!

Daniel undrar varför och hon svarar att folk blir så arga för att hon gör så många samarbetsvideos, eftersom att det är de man tjänar mest pengar på. Guldtuben-vinnaren är rädd för att hon ska förlora sina tittares förtroende, men trots det så har hon ändå ett snitt på 300 000 visningar/dag.

Heja dig, Therése! Inte ska du skämmas för din framgång!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons