TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Youtube-stjärnan Emily, 35, död – tragedin efter pojkvännens present

27 jul, 2019 
https://image.hant.se/image-5034967?imageId=5034967&width=1320&height=689
Andreas Kristensson
Youtube-stjärnan Emily Hartridge dog i en krasch i södra London. Pojkvännen förkrossad efter födelsedagspresenten som blev hennes död.
Annons

Den populära Youtube-stjärnan Emily Hartridge, 35, dog efter att ha omkommit i en olycka under förra fredagen. På väg till fertilitetskliniken, där hon tillsammans med pojkvännen Jacob Hazell, 28, ville ta nästa steg i att skaffa barn, krockade hon med en lastbil.

Efter kollisionen med lastbilen hemma i Battersea förklarades Emily Hartridge död direkt på platsen. Hennes pojkvän Jacob Hazell var helt förstörd och kände extrem rädsla då han fick veta att hon inte dykt upp på undersökningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han berättade om deras sista fysiska kontakt i livet.

– Jag är förkrossad. Jag vaknade först och lämnade hemmet vid femtiden på morgonen. Jag gav henne en puss på munnen. Hon var halvvaken och mumlade ”jag älskar dig”. Det känns så bra att jag i alla fall gjorde det, säger han i en intervju med The Sun.

Emily Hartridge tillsammans med pojkvännen Jacob Hazell.
Emily Hartridge tillsammans med pojkvännen Jacob Hazell. Foto: Instagram

Presenten som blev hennes död

Tidigare hade Emily Hartridge fått en födelsedagspresent av pojkvännen Hazell i form av en elsparkcykel. Det var samma present som sedan Emily Hartridge använde för att ta sig till kliniken där hon tillsammans med Hazell ville ta nästa steg i att skaffa barn. Något paret drömt om länge.

Annons

Kollisionen med lastbilen var en olycka, men trots det berättar pojkvänen Hazell om att människor runt omkring skyller hennes död på honom. Däremot får han stöd av Emily Hartridges familj.

– Folk runt omkring har lagt skulden på mig för att det var jag som gav den till henne, men jag kan inte tänka så. Hennes familj har berättat att så är inte fallet, säger han till The Sun.

Runt halv nio skickade Jacob ett sms till flickvännen men han visste då inte att det även skulle bli det sista.

– Jag hade ingen aning om att det skulle vara hennes sista meddelande till mig, säger Jacob Hazell.

Jacob Hazells födelsedags hälsning till flickvännen Emily Hartridge.
Jacob Hazells födelsedags hälsning till flickvännen Emily Hartridge. Foto: Instagram

Jacob Hazells emotionella hälsning

Efter händelsen ville Jacob Hazell skicka en hälsning på sin Instagram om hur han mår, om de fina kommentarer han fått och minnena efter Emily Hartridge.

– Jag har fått så många meddelanden från människor som vill kolla hur jag mår. För de som bryr sig om min återhämtning: Jag mår okej. Och jag vill säga tack för alla fina meddelanden, inledde han, och tillade:

– Emily var en person som uppmuntrade mig att prata om hur jag känner, så jag ville  lägga upp en video, för det verkar vara det enklaste sättet att säga tack och låta er veta att jag är okej.

Händelsen var även den första någonsin i Storbritanniens historia, enligt Daily mail.

FOTO:

Annons