Yannick Tregaros ord om uppbrottet med Emma Green

Yannick Tregaros ord om uppbrottet med Emma Green

Emma Green och Yannick Tregaro valde att gå skilda vägar efter fyra år som gifta.
Nu talar Yannick ut om uppbrottet.
– Det var skittufft i vissa perioder, säger han till Expressen.


Superstars på hemmaplan trailer
Slå på ljud

Den tidigare höjdhoppsstjärnan Emma Green, 35, kan se tillbaka på ett händelserikt år. I våras syntes hon i Kanal 5:s Superstars där hon tävlade mot några av Sveriges genom tiderna största idrottare. Peter Forsberg var favoriten, men i finalen överraskade Emma alla och visade att hon har en vilja av stål. Hon lyckades också besegra Foppa, och kan därmed kalla sig för en riktig superstar!

Men den största vinsten kom i juni. Då blev Emma nämligen mamma för andra gången.

”Loke kom till oss igår. Helt ljuvligt att äntligen få träffa dig. Lilla envisa mini, som tillslut mötte världen med rumpan först och allt gick galant”, skrev hon på sin Instagram.

Faktum är att Emma var gravid redan under inspelningen av Superstars. Men det var först när hon kom som hon förstod. Emma hade känt sig hängig, och trodde först det berodde på den tuffa inspelningen.

– När jag kom hem visade det sig att jag var precis i början av graviditeten. Det var visserligen väldigt tuffa inspelningsveckor, men beskedet förklarade en del, sa Green till GT

Emma Green och sambon Emil Salon, 35, har sedan tidigare dottern Bente, som föddes 2018.

Paret träffades för fem år sedan, ett år efter Emmas skilsmässa från dåvarande maken Yannick Tregaro, 42.

Yannick Tregaros ärliga ord

Yannick tog över som tränare för Emma när hon var 16 år. Och några år senare blev de ett par. I mars 2011 gifte de sig, men äktenskapet höll i bara tre år. Trots uppbrottet fortsatte de att jobba ihop.

– Jag kände att det enda som höll mig vid liv eller var ankaret i stormen… För mig var det så här: Vi har sagt ja till varandra, det spelar ingen roll om det inte känns helt hundra. Det är klart att nu får det vara så här. När sedan Yannick kände att det inte funkade, då blev det liksom… Livet bara, det blev ju jättemycket. Och väldigt tufft, så klart, säger Emma om skilsmässan i Superstars berättar allt.

Exmaken har tidigare varit förtegen kring uppbrottet. Men i en ny intervju med Expressen väljer han nu att prata om det.

– Alltså… Jag vill inte fokusera så mycket på det och jag tycker inte att jag ska behöva fokusera på det. Det var skittufft i vissa perioder, så var det, säger Yannick Tregaro till tidningen.

Yannick berättar vidare att han är glad över där han är idag, och att han haft nytta av motgångarna i sitt liv, både i det yrkesmässiga och det privata.

– När man har motgångar i sitt liv eller sin karriär då lär man sig av det. Jag har fått mycket erfarenhet på min resa och det är min styrka i dag, säger Yannick.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN