TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Wow! Detaljen i Tomas Andersson Wijs starka version berör alla: "Fantastiskt"

28 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Tomas Andersson Wij ändrade delar av texten när han tolkade Moneybrothers låt till kvällens avsnitt – något som gjorde originalartisten själv tårögd.
Annons

I kvällens “Så mycket bättre” valde Anders “Moneybrother” Wendin, 42, att flera gånger öppet dela med sig om sin tuffa uppväxt. Bland annat berättar artisten att han växte upp ensam med sin pappa, som han uppger var alkoholiserad, och om att hans mamma träffade en ny man redan när han var liten.

När Tomas Andersson Wij, 45, sedan väljer att tolka Anders personliga låt “Snart kommer det en båt” tar känslorna över. I versionen har Tomas gjort några små förändringar i texten, bland annat en ny rad om “rastlösheten och kickarna” , och den detaljen får Anders att bli tårögd.

– Fy fan i helvete vad bra. Jag vill sjunga den här texten, den här texten vill jag sjunga. Jag hade på känn att du skulle vrida till den. Du fick till den så självklart. Det var jävligt starkt, Tomas, säger Anders i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Också Caroline Hjelt, 29, från duon Icona Pop har tårar i ögonen och gråten i halsen.

– Det var fantastiskt fint, säger hon.

“Så mycket bättre” sänds 20.00 på lördagar på TV4.

Foto: TV4

Annons