LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wilmas kärlekslycka efter uppbrottet från Anton Hagman

29 mar, 2020 
Wilmas nya pojkvän efter Anton Hagman
I somras bekräftade Anton Hagman och Wilma Holmqvist att de valt att göra slut.
Nu visar Youtube-profilen upp sin nya pojkvän Emil Stegfeldt.
Annons
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020Brand logo
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020

Det var i Melodifestivalen 2017 som Anton Hagman, 21, slog igenom med låten Kiss You Goodbye. Förra året fick vi återigen se honom stå på schlagerscenen, då med bidraget Känner dig, som han tillägnade sin dåvarande flickvän Wilma Holmqvist, 21.

Wilma och Anton var tillsammans i drygt två år innan de bekräftade att de gått skilda vägar. I juli berättade artisten om uppbrottet i en intervju med Nyheter24.

– Vi var båda två jättekära i varandra. Men vi gick inte ihop, det är svårt att sätta ord på det fortfarande. Sen bestämde vi att om vi ska funka någonsin, om vi ska vara vänner och ha en bra relation, så måste vi vara ifrån varandra en stund. Och då gjorde vi slut, sa han då.

Uppbrottet från Anton Hagman

Wilma Holmqvist jobbar som entreprenör och har även en mycket populär Youtube-kanal med över 300 000 prenumeranter. I sina videor har hon valt att vara mer kortfattad om den avslutade relationen med Anton Hagman.

Annons

– Det har varit lite hektiskt men vi är inte tillsammans längre, förklarade hon i en video i somras.

De senaste veckorna har det dock verkat som att Wilma har gått vidare och träffat en ny kille. I en ny video för följarna äntligen se det nyförälskade paret umgås med varandra.

Wilma Holmqvists nya pojkvän

I videon berättar Wilma bland annat om beslutet att vara öppen med sitt nya förhållande.

– Jag fick en kommentar från en tjej som skrev till mig att hon verkligen uppskattade att jag var så personlig. Jag visar både pojkvän och ni får hänga med på mitt lägenhetskaos, säger Wilma och fortsätter:

– För mig som är väldigt känslig med det, jag brukar inte vara så öppen över huvud taget, inte ens till vänner, men den kommentaren gav mig så mycket mer än jag trodde.

Youtube-profilens nya pojkvän heter Emil Stegfeldt och verkar dela Wilma Holmqvists stora intresse för vintersport.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons