LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wilma Holmqvists första ord om uppbrottet från Anton Hagman

10 jul, 2019 
Andreas Kristensson
Wilma Holmqvist bryter tystnaden om uppbrottet från Anton Hagman
Youtubeprofilen Wilma Holmqvist har tidigare berättat att relationen med artisten Anton Hagman tillslut tagit slut. Nu öppnar hon sig om relationen och uppbrottet.
Annons
Wilma Holmqvist bryter tystnaden efter uppbrottet från Anton: ”Varit hektiskt”Brand logo
Wilma Holmqvist bryter tystnaden efter uppbrottet från Anton: ”Varit hektiskt”

Youtubeprofilen Wilma Holmqvists, 20, förhållande med artisten Anton Hagman har gått upp och ner. Tidigare har Hänt berättat om hur relationen med Anton Hagman varit som en berg- och dalbana sedan de träffades på ett event i början av 2016. Då efter två år tillsammans tog de ett uppehåll där Anton Hagman ansåg att pausen ifrån varandra var nödvändig.

– Det var jobbigt, det var en speciell period. Nu efter tycker jag ändå att det är liksom, över, det är inget som varken jag eller Wilma tänker på för det känns som att det blev bättre efter det på något sätt. Det är ändå så man lär sig i livet, att man gör misstag, sa Anton till Hänt vid tillfället.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter pausen fann paret varandra igen och många av följarna trodde starkt på deras kärlek, och Wilma Holmqvist hade länge hoppet uppe.

– Det känns som att nu är det över, jag tog mig igenom den jobbiga perioden. Jag litar på vårt förhållande, jag känner mig trygg, jag känner mig lycklig som fan, sa Wilma i sin Youtube-video.

Annons

Den nya kärleken skulle däremot inte hålla så länge, för redan en månad senare förklarade Wilma Holmqvist på sin Instagram story, efter en rad frågor, att relationen var över.

”Får hundra av dessa frågor! Vi är inte tillsammans längre”, svarar Wilma Holmqvist kort på sin Instagram story.

Wilma Holmqvist besvarar fansens frågetecken

Drygt en månad senare besvarar hon fansens konstanta frågor om relationen med Anton Hagman som hon själv förklarar att hon duckat för.

– Jag ska inte undvika frågan nu, jag har gjort det ett jäkla tag, säger Wilma Holmqvist i en ny video på Youtube.

Hon fortsätter med att berätta om läget och varför Anton Hagman inte varit med på kanalen den senaste tiden.

– Det har varit lite hektiskt men vi är inte tillsammans längre, förklarar hon kort.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Youtube

Annons