Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wilma Holmqvist bekräftar uppbrottet från Anton Hagman

20 maj, 2019 
Anton Hagman och Wilma Holmqvists uppbrott
Youtube-profilen Wilma Holmqvist och artisten Anton Hagman har haft ett av- och på-förhållande sedan flera år tillbaka. Nu berättar Wilma att kärleksrelationen är över.
Annons
Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Det var i somras som Anton Hagman, 20, och Wilma Holmqvist, 20, berättade att de valt att gå skilda vägar efter två år tillsammans. Strax därefter hittade paret tillbaka till varandra och inför årets Melodifestivalen, där Anton Hagman var en av de tävlande, berättade han om pausen från Youtube-profilen.

– Det var jobbigt, det var en speciell period. Nu efter tycker jag ändå att det är liksom, över, det är inget som varken jag eller Wilma tänker på för det känns som att det blev bättre efter det på något sätt. Det är ändå så man lär sig i livet, att man gör misstag, sa Anton till Hänt vid tillfället.

Efter att paret återförenats var Anton Hagman fast besluten om att hålla ihop med Wilma Holmqvist.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu har man känt på hur det är att vara utan varandra och nu vet man att man inte vill vara utan varandra, sa Anton i samband med Melodifestivalen.

Annons

Wilma Holmqvist bekräftar: ”Är inte tillsammans”

Wilma Holmqvist uttalade sig om relationen med Anton Hagman i en video på sin Youtube-kanal för två månader sedan. I denna avslöjade hon att paret kämpade länge för att hitta tillbaka till varandra efter uppbrottet.

– Det känns som att nu är det över, jag tog mig igenom den jobbiga perioden. Jag litar på vårt förhållande, jag känner mig trygg, jag känner mig lycklig som fan, sa Wilma i sin video.

Men nu har Anton Hagman och Wilma Holmqvist återigen brutit med varandra. På Wilmas Instagram story har hon i veckan haft en frågestund där en av frågorna lyder:

”Är det slut mellan dig och Anton?”

”Får hundra av dessa frågor! Vi är inte tillsammans längre”, svarar Wilma Holmqvist kort.

Varken Wilma eller Anton Hagman har avslöjat anledningen till att förhållandet återigen är över.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons