LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

William Strid i tårar över Kadiatou Holm Keita under Idol-finalen

07 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
William Strid och Kadiatou Holm Keita i Idol 2018
Kadiatou Holm Keita hamnade på en andraplats i Idol 2018. Men hon vann sin pojkväns hjärta totalt. ”Jag började typ gråta när hon sjöng Say something”, säger William Strid.
Annons
William Strids ord om årets Idol-deltagareBrand logo
William Strids ord om årets Idol-deltagare

Finalen av Idol 2018 blev en rysare. Sebastian Walldén, 23, ställdes mot Kadiatou Holm Keita, 17, och in i det sista var det oklart vem som skulle ta hem segern. Det blev till slut Sebastian, men Kadiatou sörjer inte speciellt mycket.

– Nej jag är så glad för hans skull, säger hon.

Vid hennes sida finns den nyfunna kärleken William Strid, 21. De hittade varandra under Idolresan och vänskapen gick snabbt över till något annat. För honom var det tudelat att sitta i publiken ikväll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sebbe är min bästa vän och Kadiatou är min kärlek, så jag är jätteglad för bådas skull. Det hade inte spelat någon roll hur det gick, säger han.

Men att se sin flickvän på scenen var ändå något som kändes lite extra i hjärtat. Under låten Say something släcktes hela Globen ner, och tusentals människor lyste med sina mobiltelefoner i mörkret.

– Så mäktigt för henne att få stå här, när det var lampor, det var nedsläckt. Jag är jätteglad för hennes skull, säger William.

Annons

Kadiatou var märkbart rörd efter uppträdandet, och de blev känslosamt även för William.

– Jag var jättestolt! Jag började typ gråta när hon sjöng Say something. Det var så fint, berättar han.

Så firar William och Kadiatou

Nu ska de fira tillsammans, men på olika sätt. Han ska fira med bubbel men Kadiatou har inte åldern inne så hon ska istället fira med att dansa.

– Jag kommer ha så kul ikväll, ropar Kadiatou och fortsätter:

– Sedan ska William flytta ner till Stockholm, det känns jättebra.

FOTO: TT

Annons