LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wiktoria Johanssons kärleksbesked efter uppbrottet från Martin

05 dec, 2018 
Hannah-Fina Rohrmüller
Wiktoria Johansson och Martin Jonsson
Wiktoria Johansson och pojkvännen Martin Jonsson gjorde slut tidigare år. Nu berättar den Mello-aktuella Wiktoria för Hänt om sin tillvaro som singel.
Annons

Wiktoria Johansson, 21, slog igenom 2016 i Melodifestivalen då hon kom fyra med låten ”Save me” och blev känd över en natt. I samma veva gick även Wiktoria ut med att hon och Melodifestval-dansaren Martin Jonsson blivit ett par. Paret träffades via gemensamma vänner och Wiktoria har tidigare berättat för Hänt att Martin var hennes första kärlek. Förhållandet höll dock bara lite över ett år innan de gick skilda vägar.

Därefter hann paret bli ihop igen – för att sedan gå isär ännu en gång några månader efter det. Det var när Wiktoria la ut ett klipp på sin Instagram där hon intervjuas av programledaren Martin Björk i hans Intimt med Björken som hon fick frågan om hon var singel och svarade ja. Martin verkar ha raderat alla spår av Wiktoria på sin Instagram. Däremot har Wiktoria fortfarande bilder kvar på sin expojkvän.

Sjunger om expojkvännen

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Wiktoria är nu aktuell i Melodifestivalen 2019 för tredje gången i rad med låten ”Not with me”. Hänt pratade med Wiktoria under Svenska hjältar-galan där hon berättade om hur livet ser ut som singel.

Annons

– Jag är singel nu men jag dejtar ingen. Jag har inte tid att dejta någon och om jag ska vara ärlig så orkar jag verkligen inte det heller, säger Wiktoria.

Låten som Wiktoria ska tävla med i Melodifestivalen 2019 är en ballad som hon själv har skrivit och den handlar om hennes expojkvän Martin.

– Jag vet inte hur jag kommer att reagera när jag sjunger låten eftersom den är väldigt känslosam. Jag bråkade mycket med mina tankar när jag skrev den. Du vet när man först känner en sak, sen tänker man efter och ändrar sig och sen börjar det om.

Wiktoria berättar att hon brukar skriva ner sina tankar och att det är en sorts terapi för henne, det också var så låten kom till.

FOTO: IBL

Annons