LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wiktoria Johanssons flirtiga ord till Benjamin Ingrosso

22 feb, 2020 
Benjamin Ingrosso och Wiktoria
Wiktoria Johansson och Benjamin Ingrosso är båda singlar.
Nu skickar Wiktoria en flirtig hälsning till artisten i sociala medier.
Annons
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

Artisten Wiktoria Johansson, 23, blev känd för svenska folket när hon debuterade i Melodifestivalen 2016 med låten Save me. Sedan dess har vi fått se henne i tävlingen ytterligare två gånger, både 2017 och 2019. Senast landade hon på en hedrande sjätteplats med bidraget Not with me, där hon sjöng ut om kärlek, medan vatten föll över henne som regn.

När Hänt träffade Wiktoria i samband med förra årets upplaga av Melodifestivalen berättade hon att låten betyder väldigt mycket för henne.

– Mello-låten var verkligen som att jag skrev ner det jag kände i stunden och jag var väldigt heartbroken. Det var det jag skrev om, sa hon då.

Wiktoria syftade då på uppbrottet från Martin Jonsson. Det forna paret gick skilda vägar i oktober 2018.

Flirtiga orden till Benjamin Ingrosso

I somras släppte Wiktoria singeln OMG och i samband med detta frågade Hänt hur hennes kärleksliv ser ut idag. Artisten valde då att svara lite hemlighetsfullt.

Annons

– Jag känner att jag inte vill prata så mycket om det. Jag fokuserar på mig själv och jag mår bra. Det är huvudsaken. Jag vill ha det för mig själv, sa hon vid tillfället men bekräftade ändå att hon var singel.

Sedan dess har Wiktoria Johansson inte uttalat sig om hur det går med kärleken. Nu har hon dock lämnat en flirtig kommentar till ett inlägg som Benjamin Ingrosso, 22, lagt upp.

”Oj så söt”, skriver hon intill en bild på Benjamin.

Den flirtiga komplimangen verkar uppskattas av följarna då den i nuläget har hela 27 gilla-markeringar.

Även Benjamin Ingrosso verkar vara singel för tillfället. Detta efter att relationen med Linnea Widmark tog slut förra året. Senast han uttalade sig om uppbrottet var i ett avsnitt av Renées brygga som sändes på TV4 i januari. När programledaren Renée Nyberg frågade om Benjamin Ingrosso har gått vidare svarade han ärligt:

– Nej inte riktigt. Men det är som det är.

Annons