Westlife åker på turné 2019 – här kan du se dem

Westlife åker ut på turné

Westlife gör comeback under 2019 och åker ut på turné. Här är listan på städerna de kommer till.

Det var i september som en comeback för det irländska pojkbandet Westlife stod klart. Då kunde de meddela att bandet återförenats och spelat in ny musik på skivbolaget Universal. Nyheten spred sig som en löpeld över hela världen och glädjen var utom kontroll när beskedet om att Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily och Nicky Byrne skulle sammanföra sina ljuva stämmor igen.

Westlife kommer tillbaka starkare än någonsin och bandets medlemmar är taggade till tusen på att få sprida sin musik igen. Men enligt brittiska medier ryktas det om att de inte kommer göra sin comeback på egen hand. De har tagit hjälp av ingen mindre än världsstjärnan Ed Sheeran ska ha skrivit bandets comebacksingel och enligt uppgifter är den redan inspelad.

– De hoppas på att Ed Sheeran ska ge dem en modern profil inför återföreningen. Låten är redan inspelad och de håller på att putsa på de sista detaljerna inför lanseringen, inklusive en video. Det här kommer att bli helt enorm, säger en källa på skivbolaget Universal till tidningen The Sun.

Ny musik är dock inte den enda stora nyheten som Westlife har att bjuda på i sin comeback. Under onsdagskvällen kunde de avslöja att de kommer åka ut på en comeback-turné tillsammans. Och trots att det varit tyst från pojkbandet i över sex år så är fansen mer dedikerade än någonsin. Nyheten om bandets turné har fullkomligt exploderat på sociala medier och bandet kommer nog att få räkna med fullsatta arenor.

— Vi kommer att spela alla våra låtar som legat på plats nummer ett på topplistan. säger bandet.

Just nu är planen att bandet bara ska åka runt i Storbritannien, men om de kommer utöka sin turnéplan återstår att se. Torsdag den 25 oktober släpps biljetterna till Westlifes turné för den som vill boka flyg och biljetter redan nu.

Till dessa städer kommer Westlife på sin comebackturné:

Lördag 25 maj: Belfast SSE Arena

Söndag 26 maj: Belfast SSE Arena

Torsdag 30 maj: Manchester Arena

Fredag 31 maj: Newcastle Metro Radio Arena

Måndag 3 juni: Glasgow The SSE Hydro

Fredag 7 juni: Sheffield Fly DSA Arena

Måndag 10 juni: Leeds First Direct Arena

Torsdag 13 juni: London The O2

Tisdag 18 juni: Nottingham Motorpoint Arena

Fredag 21 juni: Birmingham Arena

Tisdag 25 juni: Liverpool Echo Arena

Fredag 5 juli: Dublin Croke Park

LÄS OCKSÅ: Därför vägrar Brian McFadden återförenas med Westlife

LÄS OCKSÅ: Äntligen – första videon från Westlifes återförening är här

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!