hänt exklusivt

Blir det en säsong 2 av Weekend hos Zia? Nu berättar Oscar Zia

Oscar och Dante Zia

Oscar och Dante Zia har tillsammans spelat in Weekend hos Zia där kändisar besöker bröderna i Italien och det bjuds på djupa samtal, mat och förstås musik.
Nu är tittarna nyfikna på om det kommer en ny säsong – för Hänt berättar Oscar hur det ligger till!
Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammans
0:37

Efter reklamen: Bröderna Zia om hur det är att arbeta tillsammans

(0:37)

Slå på ljud

I staden Feltre, i norra Italien, har bröderna Oscar och Dante Zia sitt släkthus. I Weekend hos Zia slår bröderna upp portarna till huset och bjuder in kändisar till en rofylld sommarstämning med mat och häng.

– Att spendera en sommar på mitt favoritställe med Oscar var både kul och spännande. Vi har kul ihop. Nu fick vi dessutom besök av många roliga och intressanta människor, som vi fick dela vår favoritplats med, berättar Dante Zia i programmet.

Och nu är tittarna nyfikna, blir det en säsong två av Weekend hos Zia?

Alla kändisar som gästat Weekend hos Zia

I den första och hittills enda säsongen är det gott och blandat av allt från artister till komiker och skådespelare som gästat bröderna i Italien.

I avsnitt ett gästade skådespelaren Marianne Mörck, 73, kokboksförfattaren Camilla Hamid, 30, med artisterna Jireel, 22, och Ricky Rich, 23. I det andra avsnittet blev det en annan mix av gäster då arkitekten Gert Wingårdh, 71, komikerna och skådespelaren Nour El Refai, 35, och melodifestival-vinnaren Cornelia Jakobs, 30, dök upp hos bröderna.

I avsnitt tre syntes Edvin Törnblom, 26, som är en skaparna bakom podden Ursäkta upp med sin mamma Marianne Eklöf Törnblom, 66, och även författaren och programledaren Hanna Hellquist, 42.

I avsnitt fyra dök Edvins vän och podd-partner för Ursäkta upp, nämligen Johanna Nordström, 27. Men även författaren Mons Kallentoft, 54, och artisten Little Jinder, 34 .

I de två sista avsnitten av serien såg tittarna skådespelaren Kjell Bergqvist, 69, med sonen Leo Bergqvist, 15, musikern Timo Räisänen, 43, Miriam Bryant, 31, krögaren Marcus Samuelsson, 51, och sångerskan Daniela Rathana, 26.

Weekend hos Zia hade premiär den fjärde oktober på TV4 play och TV4 men efter säsongens slut är många tittare nyfikna på om det kommer en säsong två.

Oscar Zias besked om en ny säsong

När Hänt träffar Oscar Zia berättar han att tittarna får hålla till godo med säsong ett än så länge.

– Det får jag inte säga, men framtiden får förtälja. Så länge får man se säsong ett, säger Oscar till Hänt på premiären för Moa Gammels romcom Tack för senast och fortsätter:

– Nej, men jag tror att det är ganska omständigt att spela in och det ligger lite avsides. Vi får se om det finns tid.

Vi får helt enkelt njuta av den första säsongen än så länge och se om framtiden bjuder på en säsong 2!

Weekend hos Zia går att se på TV4 Play och TV4.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN