Wahlgrens okända bror talar ut – därför bytte Peter liv

Peter Walhgren lever ett anonymt liv

Peter Wahlgren är den okända brodern i familjen Wahlgren. Nu berättar han om valet att stå utanför kändisskapet och göra ett eget liv – långt från Stockholm.

Familjen Wahlgren har tillbringat stora delar av sitt liv i rampljuset. Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso samt Christina Schollin delar frikostigt med sig av sina liv i dokusåpan Wahlgrens värld. Pernilla Wahlgrens bröder Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren är också kända namn i Sverige.

Men det finns en person i Wahlgrens-klanen som valt att leva sitt liv bortom kändisskap och uppmärksamhet. Pernilla Wahlgrens bror Peter Wahlgren, 55, bor i Stora Skedvi i Dalarna tillsammans med hustrun Michaela Wahlgren, 35.

I en intervju i Östersunds-posten berättar Peter om sitt nya liv i Stora Skedvi dit han flyttade från Stockholm för sex år sedan.

– Det var skönt att säga upp sig. Jag var ganska less, men kravet var ett hus vid vatten, säger Peter Wahlgren i Östersunds-posten.

Peter Wahlgren är den enda personen i familjen Wahlgren som inte sökt sig till nöjesvärlden. Han har arbetat som valutahandlare i 30 år, men är numera deltidsbrandman.

– Jag har aldrig haft något behov av att stå på tiljorna, säger Peter Wahlgren i Östersunds-posten.

Trots att Peter Wahlgren föredrar att vara anonym har han deltagit i dokusåpan Wahlgrens värld. Under ett avsnitt åkte systern Pernilla Wahlgren, hennes dotter Bianca Ingrosso och föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren och hälsade på Peter och hans familj. Men av de timmar som spelades in i Dalarna var det få minuter som kom med i avsnittet.

– Wahlgrens värld var här och spelade in i tio timmar också. Man ställer ju upp, men det mesta blev ju bortklippt. Jag var knappt med, säger Peter Wahlgren.

Pernilla har också pratat om sin bror Peter i tv och berättat att de inte ses så ofta på grund av avståndet.

– Mina barn har träffat Niclas och Linus mycket mer än Peter. Det är eftersom han på senare år har flyttat till Dalarna och då blir det inte att man ses lika ofta, har Pernilla Wahlgren sagt i Wahlgrens värld.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!