LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vlad Reiser om romansryktet med Wiktoria: ”Hon är grym”

09 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Vlad Reiser om romansryktet med Wiktoria Johansson
Vlad Reisers följare undrar ofta över hans kärleksliv. Nu svarar Youtubestjärnan själv på romansryktet gällande honom och Wiktoria Johansson.
Annons

Vlad Reiser, 25, är Youtubestjärnan med över 400 000 prenumeranter. På Instagram har han en kvarts miljon följare. Nu tävlar han i Melodifestivalen 2019 med låten Nakna i regnet.

– Den handlar om att kasta sig sig ut i livet, man är naken och blottar sig själv, sina drömmar. Regnet är lite som livet, antingen ligger du där på marken och blir blöt, eller så dansar du till det, säger Vlad Reiser till Hänt.

Han berättar hur han själv kastades in i offentligheten när hans Youtubekanal växte sig allt större. Att vara med i Melodifestivalen har inte direkt inneburit mindre uppmärksamhet. Aftonbladet har tidigare rapporterat att Vlad Reiser har satsat 25 000 kronor på sig själv i deltävlingen. I en Youtubevideo lovar han att dela med sig av pengarna till sina följare om han vinner, vilket många anser vara samma sak som att köpa sig röster.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mediepodden var först med att rapportera att Vlad Reiser även hade brutit mot SVT:s regler och gjort reklam för ett företag på sin Instagram. Inlägget togs bort och stjärnan kunde fortsätta tävla som planerat.

Annons

– Jag gör lite fel ibland och det är ok. Man kanske inte är så uppmärksam på vissa detaljer, men jag gör inget för att medvetet göra något fel. Det viktigaste är att allt är löst nu, säger Vlad Reiser.

Vlad Reiser om följarnas kärleksspekulationer

En annan del som kommer med livet som offentlig är att folk gärna antar saker berättar han. Numera är han van att hans följare konstant tror att han har en ny flickvän.

– Det där är så kul för när jag visar en tjej i mina bloggar så är 80 procent av kommentarerna om vem tjejen är. ”Herregud han har en ny flickvän”. Jag trodde att det bara var en Youtube-grej, säger han och skrattar.

Under förra veckans deltävling av Melodifestivalen i Göteborg fanns Vlad Reiser på plats på efterfesten. Där syntes han mingla, dansa och festa. Någon som fångade hans uppmärksamhet lite extra var artisten Wiktoria Johansson som då tog sig direkt till finalen med sin låt Not with me. Genast började spekulationerna dra igång om det var något mellan dem, men det förnekar Vlad Reiser.

– Så fort en kille ses med en tjej tror alla att man flörtar. Men nej, jag flörtar inte så direkt. Jag tycker hon är grym och vi snackade, jag gick fram och dansade lite med henne men mer var det inte, säger han.

FOTO: TT

Annons