Idol 2023 marknadsföring banner

Vinn en träff och biljetter till popstjärnan HRVY:s konsert

07 mar, 2019 
https://image.hant.se/byline-hannahfinarohrmuller-137x150.jpg.jpg?imageId=4947919&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Hannah-Fina Rohrmüller
Just nu har vi ett exklusivt erbjudande: Var med i tävlingen av biljetter för dig och en vän till popstjärnan HRVY:s konsert och ni kommer även att få träffa honom för att hänga innan konserten, den 20 mars på Fryshuset i Stockholm.
Annons

Motivera varför just du ska vinna biljetter till HRVY:s konsert och varför just du ska få hänga med honom i frågeformuläret nedan. När du har gått med i Hänt Plus och loggat in så kommer du att hitta tävlingsformuläret.

Du använder Hänt Plus gratis första månaden och kan säga upp ditt abonnemang när du vill. Vi kontaktar de lyckliga vinnarna senast fredag 15 mars.

HRVY är en av Englands just nu mest omtalade popsensationer. Den tidigare TV-stjärnan har bytt spår och har drygt 8,5 miljoner följare, över en halv miljard streams, hitsinglar och har turnérat tillsammans med bland annat The Vamps.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons