Vincent Pontare bekräftar lyckan – berättar om beslutet

Vincent Pontare och Agnes Carlsson

I höstas fick Agnes Carlsson och Vincent Pontare en dotter.
Nu, snart ett halvår efter dotterns födsel, kan Vincent bekräfta nya lyckan!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent Pontare
0:23

Efter reklamen: Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent Pontare

(0:23)

Slå på ljud

Den svenska artisten och låtskrivaren Vincent Pontare, 42, har i snart 14 år varit i ett förhållande med Idol-artisten Agnes Carlsson, 35.

I fjolår fick de två sitt första barn tillsammans. Något som ingen mindre än Vincents pappa, Mello-legendaren Roger Pontare, 71, var först med att avslöja.

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, sa han då.

Dottern som föddes i oktober 2022 är döpt till Silvia Carlsson. Men nu, närmare sex månader efter födseln kan Vincent avslöja nya lyckan.

Vincent Pontare bekräftar lyckan – till fansens glädje

Det är nämligen så att Vincent beger sig ut på turné! Men det är inte något han gör ensam, utan tillsammans med kollegan Salem Al Fakir, 41.

Vincent och Salem går tillsammans under duon Vargas & Lagola som arbetar med att skriva, producera och framföra musik, till både sig själva men även till andra välkända artister.

– Vargas och Lagola, det lät som något som Quentin Tarantinos kusiner hade kunnat heta, säger Vincent till Megafonen.

Duon utgör två av Sveriges mest hyllade låtskrivare och de har tidigare skrivit musik till bland andra Avicii, Madonna samt Axwell och Ingrosso.

Men nu ger sig duon alltså ut på sin allra första och egna headlinerturné.

Vargas & Lagola ger sig ut på sin första turné

Glädjen och framförallt spänningen är stor, de båda ser fram emot att få stå framför en publik igen.

– Egentligen hade vi uttalat att Vargas & Lagola inte skulle spela live utan att vi bara skulle släppa musik. Men sen började det klia lite i fingrarna, säger Salem och fortsätter:

– Därför känns det helt fantastiskt att turnén nu blir av. Det är så spännande att se vilka som är vår publik eftersom vi inte varit ute på vägarna tidigare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN