TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor Philipsons ord efter uppbrottet från Carolina Gynning

07 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Viktor Philipson bryter tystnaden efter uppbrottet med Carolina Gynning
En månad har gått sedan Carolina Gynning och Viktor Philipson valt att avsluta deras kärlekssaga.
Carolina har varit öppen med hennes känslor kring uppbrottet, medan Viktor har valt att vara tyst.
Nu bryter Viktor tystnaden.
Annons
Allt om Carolina GynningBrand logo
Allt om Carolina Gynning

Det har nu gått en månad sedan tv-profilen Carolina Gynning, 41, och kärleken Viktor Philipson, 34, till allas stora besvikelse gick ut med att de valt att gå skilda vägar. Sedan uppbrottet har båda parterna varit väldigt tysta, men häromdagen öppnade Carolina upp om sina känslor kring uppbrottet och hur hon mått den senaste tiden:

“Sedan allt som hänt med Viktor jag har bara låtsas som om allt är ok… när mitt hjärta har gått sönder. Vill bara spola tillbaka tiden. Påväg till Ibiza med djup sorg i själen och med en så påtaglig ensamhets känsla att jag går sönder. Måste ta lite tid för time out och försöka lappa ihop mig själv. Jag försöker alltid vara stark men jag orkar inte vara stark längre”, skrev hon då under en bild på sin Instagram. 

Men under hela den här tiden har det varit tyst från Viktors sida – fram tills nu. Nu bryter han tystnaden. 

Delat mycket tillsammans

Ända sedan det tidigare paret blev offentliga med sin kärlek har man kunnat följa deras förhållande via deras sociala medier. Varken Viktor eller Carolina har varit snåla med bilder på sin älskling, och går man in på Viktors Instagram kan man se vad de har delat från ett år tillbaka. 

Annons

Där finns bilder på när paret gör allt ifrån att gå på konstutställning tillsammans till att ha en kräftskiva ute i trädgården, och allt ifrån att fiska och skjuta luftgevär till att fira Carolinas födelsedag med bullar och tårta på sängen.

Men nu för tiden är det slut med uppdateringar på varandra. Istället har båda blivit tvungna att återgå till sina egna liv så som det var innan de träffades. Nu gör Viktor sina första uppdateringar sedan uppbrottet med konstnären.

Bryter tystnaden

I slutet av juni gjorde han sina första uppdateringar sedan uppbrottet och bjöd på hela två inlägg så att hans följare skulle kunna se vad han har haft för sig på senaste tiden. I det första bildspelet får man se när han sitter på en brygga med en hund i knäet, följt av flera bilder på när han är på en båt med kompisar och fiskar.

“Summertimez”, skriver han under inlägget.

Andra uppdateringen, som kom bara en dag efter den första, visar på samma slags aktiviteter. Det är bilder från en fisketur i Stockholms skärgård.

“Fem nät fem fiskar varav två hornsimpor och en spigg…frutti de mare!”, skriver han under bilderna.

Hans följare är avundsjuka på att de inte fick närvara.

“Asså!! Jag dööööööör!!!! Nästa gång får du ringa mig så jag kan va me”, skriver en i kommentarsfältet.

Hänt har sökt Viktor Philipson.

FOTO: TT

Annons