TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Viktor Philipsons önskan i relationen med Carolina Gynning

11 jan, 2020 
Viktor Philipson om framtiden med Carolina Gynning.
Carolina Gynning har varit tillsammans med Viktor Philipson i knappt ett år.
I en ny video på Carolinas Youtube-kanal berättar pojkvännen sin syn på parets gemensamma framtid.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Carolina Gynning, 41, slog igenom i den populära dokusåpan Big Brother 2004. Sedan dess har hon hunnit med en hel del och idag kan hon titulera sig både konstnär och programledare. Tv-personligheten separerade från Alexander Lydecker, 38, i början av 2018. Sedan dess lever hon ett varannan vecka-liv med det forna parets gemensamma barn, Alicia, 7, och Adele, 5.

Nya kärleken

Under våren förra året avslöjade Carolina Gynning att hon funnit kärleken i nytt hos Viktor Philipson, 33. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och Carolina har varit väldigt öppen med sina känslor för pojkvännen. Hon har också pratat öppet om sin barnlängtan med Viktor Philipson. De har försökt bli gravida ett tag men utan framgång, något hon pratat om i både sin podcast och i medier.

– Jag tycker att det är en jäkla stress, sa hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva tidigare i höst.I ett senare avsnitt av podden pratade Carolina återigen om frustrationen.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad. Och det infaller den dagen du också får mens, så du är ju så jävlig pms:ig och deprimerad ändå, då ska du fatta att du inte är gravid den gången heller.

Viktors ord om framtiden med Carolina Gynning

Annons