Viktor Philipsons önskan i relationen med Carolina Gynning

Viktor Philipson om framtiden med Carolina Gynning.

Carolina Gynning har varit tillsammans med Viktor Philipson i knappt ett år.
I en ny video på Carolinas Youtube-kanal berättar pojkvännen sin syn på parets gemensamma framtid.

Carolina Gynning, 41, slog igenom i den populära dokusåpan Big Brother 2004. Sedan dess har hon hunnit med en hel del och idag kan hon titulera sig både konstnär och programledare. Tv-personligheten separerade från Alexander Lydecker, 38, i början av 2018. Sedan dess lever hon ett varannan vecka-liv med det forna parets gemensamma barn, Alicia, 7, och Adele, 5.

Nya kärleken

Under våren förra året avslöjade Carolina Gynning att hon funnit kärleken i nytt hos Viktor Philipson, 33. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och Carolina har varit väldigt öppen med sina känslor för pojkvännen. Hon har också pratat öppet om sin barnlängtan med Viktor Philipson. De har försökt bli gravida ett tag men utan framgång, något hon pratat om i både sin podcast och i medier.

– Jag tycker att det är en jäkla stress, sa hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva tidigare i höst.I ett senare avsnitt av podden pratade Carolina återigen om frustrationen.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad. Och det infaller den dagen du också får mens, så du är ju så jävlig pms:ig och deprimerad ändå, då ska du fatta att du inte är gravid den gången heller.

Viktors ord om framtiden med Carolina Gynning

Under den senaste tiden har Carolina Gynning börjat vlogga, och titt som tätt dyker hennes nya pojkvän upp i videorna. I en av hennes senaste videos bloggar hon från julafton. I videon frågar hon sin pojkvän hur det känns att fira sin första jul med henne, varpå han svarar att det känns väldigt fint – och att han i framtiden önskar sig fler jular tillsammans med kärleken.

– Det känns bra. Det känns som att det kommer att bli många fler, säger han i videon.

Carolina Gynning svarar då genom att fråga: ”det är inte den sista alltså?”, vilket Viktor svarar bestämt nej till.

FOTO: TT/Karin Törnblom