TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor Philipsons livsförändring efter kärlekslyckan

18 dec, 2019 
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson
Miljardärsonen Viktor Philipsons vardag har ändrats en hel del sedan han träffade kärleken i tvåbarnsmamman Carolina Gynning.
Nu berättar han om kontrasterna.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

Tv-personligheten Carolina Gynning, 41, separerade från Alexander Lydecker, 38, i början av 2018. Sedan dess lever hon ett varannan vecka-liv med det forna parets gemensamma barn, Alicia, 7, och Adele, 5.

Efter att Carolina och Alexander gick isär tog det ett tag innan hon började dejta igen. Men i våras avslöjade Carolina Gynning att hon träffat kärleken på nytt i Viktor Philipson, 33. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och Carolina har varit väldigt öppen med sina känslor för pojkvännen.

– Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är det viktigaste, sa hon i augusti.

Carolina Gynnings ärliga ord om gravidkampen

Carolina Gynning har också pratat öppet om sin barnlängtan med Viktor Philipson. De har försökt bli gravida ett tag men utan framgång.

– Jag tycker att det är en jäkla stress, sa hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva tidigare i höst.

Annons

I ett senare avsnitt av podden pratade Carolina återigen om frustrationen.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad. Och det infaller den dagen du också får mens, så du är ju så jävlig pms:ig och deprimerad ändå, då ska du fatta att du inte är gravid den gången heller.

Viktor Philipson om livet som bonuspappa

Men trots att Carolina och Viktor ännu inte fått några gemensamma barn har Viktor Philipson fått två bonusdöttrar sedan han träffade flickvännen. På Carolinas Youtube-kanal kan följarna se att Viktor kommer väldigt bra överens med barnen.

I en ny video erkänner han dock att hans liv har förändrats drastiskt sedan han blev en del av Carolinas familj. Detta pratar han om efter att flickvännen bett honom att passa döttrarna samt deras två kompisar medan hon hämtar hunden, som har varit hos frisören.

– Jag har just ätit lite ost, druckit rödvin och tittat på en film från Rom, säger han.

– Om vi spolar tillbaka ett år i tiden på ditt liv, trodde du att det skulle bli så här?, frågar Carolina Gynning.

– Då låg ju jag på en öde ö och jagade min egna mat och hade en jävligt ”good time”. Nu har jag alltså fyra stycken slime-täckta flickor som är i åldrarna 5-7 och en idiot till flickvän som ska hämta sin nyfriserade hund, svarar Viktor Philipson skämtsamt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons