TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Viktor Frisks vändning – avslöjandet bakom kyssbilden

26 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Viktor Frisks nya erkännande om nya karriärbeslutet
Viktor Frisk har en ny karriär på gång.
Nu avslöjar han detaljer om det följarna snart kommer att få se.
– Hört att det är en vild scen.
Annons
Allt du vill veta om Viktor FriskBrand logo
Allt du vill veta om Viktor Frisk

Viktor Frisk, 24, har fler titlar i sitt cv. Han utgör den ena hälften av popduon Samir & Viktor, han har släppt en bok om sin adhd som fått stora hyllningar, medverkat i Melodifestivalen ett flertal gånger och satt fenomenet “shuffla” på kartan.

Nu sätter han ytterligare en titel på sitt cv, han är nämligen skådis i filmen Ring mamma! som har premiär den 22 november. Han avslöjade det nya projektet förra året då han på Instagram la upp en bild på sig själv kyssandes en tjej.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Säg hej till min nya roll i filmen ””Ring mamma!” Som sagt, jag har inte ens sagt till min egen mamma vad min roll innebär för scener. Haha! Men ändå väldigt roligt att få testa på att skådespela.. Kanske får jag mersmak!”

Viktor Frisk om rollen i Ring mamma

Filmen är en dramakomedi om en laddad mor- och dotter-relationen. För manus och regi står Lisa Aschan och i rollerna ser vi bland andra Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim, Evin Ahmad, Jonatan Rodriguez, Eric Ericson, Aleksa Lundberg, Cissi Forss, Björn Gustafsson och Anna Mannheimer.

Annons

I ett nytt inlägg berättar Viktor Frisk att det har gått så lång tid sedan inspelningarna att han hunnit glömma bort att filmen snart har premiär. Han berättar också att det är relativt liten roll han har, men att han är nöjd trots allt eftersom att det också är hans första roll.

”En vild scen”

Bilden är densamma som tidigare, där han ses kyssa en tjej. Han avslöjar också att det kan komma att gå hett till på vita duken i höst.

”Hört att det är en vild scen, vet inget mer. Vi hörs!” avslutar Viktor Frisk.

Hans kryptiska inlägg får nu följarna att bli nyfikna på filmen, men de får snällt vänta tills den har premiär den 22 november!

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

Annons