Viktor Frisks ursäkt till Samir Badran – efter stora missen

viktor frisk ber om ursäkt till Samir badran efter missen

Kollegorna och nära vännerna Viktor Frisk och Samir Badran skulle till Paris ihop, men efter en miss fick Samir åka utan Viktor. I ett inlägg på Instagram ber Viktor om ursäkt till Samir.

Samir Badran, 28, och Viktor Frisk, 24, har jobbar ihop i fem år. De slog igenom som duon Samir & Viktor och har sedan dess hunnit göra en hel de ihop – bland annat att tävla i Melodifestivalen hela tre gånger.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I ett inlägg på Instagram hyllar Viktor Frisk nu Samir Badran kärleksfullt.

Genom allt bror. Så sjuk känsla som slog mig idag att vi har snart jobbat i mer än 5 år tillsammans. Vi har kommit varann nära, vi har bråkat, folk har dragit varann ifrån oss. Men alltid har vi kommit tillbaka till varann”, skriver Viktor och fortsätter:

Sista året har jag fått lära känna dig, precis som det var första året vi lärde känna varann. Du vet allt om mig och tro mig bror jag vet allt om dig haha. Så sjukt egentligen att våra vägar korsades och att både du och jag fick vara med om den här sjuka resan. Resan som förmodligen bara är en början på så mycket bra saker vi ska göra framåt.

Missade planet

Bara dagar innan den kärleksfulla hyllningen till kollegan och vännen råkade Viktor tabba sig. Samir och Viktor skulle till Paris, men Viktor missade planet – och Samir fick alltså därför åka utan Viktor på resan. I ett inlägg på Instagram ber Viktor om ursäkt till Samir.

Haha! Vaknade upp nu och missat planet till Paris. Sorry Samir jag brände flygbudgeten igår. Jag får spara till nästa gång! Jag är skyldig dig en fet resa vart du vill. Hör av mig när budgeten är tillbaka! Hahah.. PS: Så här ser jag inte ut idag”, skriver han i ett annat inlägg på Instagram.

Men Samir vekar inte ta Viktors miss allt för hårt.

HAHAHA din råtta”, skriver han skämtsamt bland kommentarerna till inlägget.

LÄS MER: Samir Badrans glädjebesked efter uppbrottet från Sigrid

LÄS MER: Samir Badrans egna ord om romansryktet med Cassandra, 18

FOTO: TT