Viktor Frisks pik mot Margaux Dietz med Emil Ingemarsson

Viktor Frisks pik mot Margaux Dietz med Emil Ingemarsson

I början av året var Margaux Dietz, Viktor Frisk och Emil Ingemarsson på semester tillsammans.
Nu åker Margaux iväg igen, men den här gången ensam.
Under tisdagskvällen skickade Viktor och Margaux pojkvän Emil en tydlig pik till YouTube-profilen efter hennes beslut.
Allt om Margaux Dietz
Slå på ljud

Det var efter uppbrottet från Margaux Dietz, 29, tidigare fästman Jacob Liebermann, 34, som den starka trion åkte på semester tillsammans. På deras sociala medier kunde man se de göra allt ifrån safari till att gå på poolpartyn och vid resans slut var det mycket spekulationer kring Margaux och Viktor Frisks, 25, vänskap. Då båda var singlar började folk direkt misstänka kärlek mellan dem två, men Viktor var snabb med att markera och berätta hur det egentligen stod till. I ett inlägg på Instagram skrev han att de bara var vänner och alltid fanns där för varandra, men att det inte var mer än så. Några månader efter resan stod det istället klart att det Margaux och Emil Ingemarsson, 26, hade blivit ett par.

Igår åkte Margaux på resa igen, men den här gången utan sin vän och pojkvän. På Instagram skickar nu Viktor och Emil en pik till henne efter beslutet.

Margaux beslut att åka själv

I ett inlägg på bloggen skriver hon om sitt beslut att åka iväg ensam.

“Jag fick ett ryck igår och bestämde mig för att bara boka och åka hit. Så skönt och lite spännande att åka någonstans helt själv, vilket är precis vad jag behöver”, skriver hon.

Hon berättar att hon bara suttit hemma och sökt runt på internet för att se vilka plan som gick när hon hittade biljetten. Biljetten ledde till Marbella och nu är hon på plats. Padelracket är med i högsta hugg och lektioner planeras att tas, men det är inte den främsta anledningen till varför hon åkt på resan.

“Ser mest fram emot att samla energi, träffa några vänner och kusiner som också är här, men mest faktiskt att vara lite för mig själv för en gångs skull”, skriver hon.

Med andra ord kommer inte Viktor och Emil följa med som förra gången.

“Eller man ska aldrig säga aldrig men det tror jag inte så det här blir verkligen första gången som jag kommer att bo/resa och all by myself”, skriver hon om att få sällskap under resans gång.

Viktor och Emils pik till Margaux

Viktor och Emil är istället kvar i Stockholm. På deras sociala medier kan man se de hänga tillsammans och i en story på Instagram passar Viktor på att skicka en pik till Margaux.

“När morsan är borta dansar råttorna på bordet”, skriver han och taggar YouTube-profilen i videoklippet.

I videon ser man de två vännerna njuta av god mat och två videos senare har de beställt in en varsin hot shot och espresso martini.

“Dags för en ubåt va”, säger Emil i videon.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN