Viktor Frisks ord till Jacob – efter uppbrottet från Margaux

Viktor Frisks markering till Margaux – orden till ex-maken Jacob Liebermann

Det är knappast någon som missat den nära relationen som uppstått mellan Viktor Frisk och Margaux Dietz den senaste tiden.
Nu pratar Viktor och Margaux ex-make Jacob Liebermann om sin relation till varandra.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig i april 2019, men bekräftade i slutet av samma år att de valt att gå skilda vägar. Det forna paret har beslutat att Margaux ska bo kvar i den gemensamma lägenheten som precis renoverats, och Jacob letar efter ett nytt boende. Vårdnaden om den 2-åriga sonen Arnold kommer att delas mellan föräldrarna.

Margaux syns nu istället ofta ihop med nära vännen Viktor Frisk, som de senaste året blivit en nära vän till hela familjen. Flera gånger har Margaux och Viktor fått frågan om det är något mer än bara vänskap mellan dem, något de båda dementerat. Margaux har flera gånger förklarat att hon ser Viktor som sin lillebror.

För bara veckor sedan var Margaux och Viktor på semester i Sydafrika ihop, för att hälsa på Margaux mamma. Med på resan var också sonen Arnold, Margaux bror Theo och vännen Emil. Men Jacob stannade hemma i Sverige.

Relationen mellan Jacob och Viktor

Viktor Frisk gästar nu podcasten Fundamentalt som drivs av Jacob Liebermann och Anna Hegestrand. Jacob presenterar Viktor med fina och varma ord:

– En fantastisk, underbar och till och med nära vän till mig, säger han och fortsätter:

– Vid det här laget så är ju han familj. Margaux ser ju honom som sin lillebror, med allt vad det innebär. Vi ser honom ofta, han passar Arnold med jämna mellanrum. Han är en person med ett väldigt stort hjärta, och är väldigt mogen trots att han är ung.

När Viktor väl är på plats i studion påpekar Anna att Viktor släppt låten Kemi ihop med Samir Badran i duon Samir & Viktor, som Viktor tillägnat Margaux.

– Blir det dålig stämning om jag tar upp det? undrar Anna.

Men dålig stämning blir det inte i studion, tvärt om.

– Margaux och Viktor är ju, det är ingen hemlighet, ni är ju bästa polare. Så vi ingår ju numera i någon form av stor familj, säger Jacob och Viktor fyller i:

– Ja, men det är det som är så najs. Den morderna familjen.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Senaste nytt