Viktor Frisks ord efter Margaux Dietz erkännande om kampen

Viktor Frisk stöttar sin vän.

Det verkar vara mycket för Margaux Dietz just nu.
På Instagram berättar Viktor Frisk om sitt stöd till vännen under den tuffa tiden.
– Vi har så starka band att inget skulle hända henne, skriver han.

Det var i december förra året som influencern Margaux Dietz, 29, friade till kärleken Jacob Liebermann, 34, under en resa till Maldiverna. Med på resan – och under frieriet – fanns parets son Arnold, 2. Bara några månader efter förlovningen slog paret till med bröllop. Detta pågick i flera dagar och hölls på Hässelby slott utanför Stockholm. Vigseln förrättades av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Men allt har inte varit en dans på rosor efter bröllopet. På sin blogg har Margaux Dietz berättat att hon och maken Jacob Liebermann går igenom en svår tid.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, skrev hon då.

Ärliga orden om relationen med Jacob Liebermann

Även på sociala medier har Margaux Dietz delat med sig om statusen för paret. Hon bland annat lagt ut en bild på sig och maken med texten ”Staying strong in tough times”, på svenska översatt till ”Håller oss starka i tuffa tider. I en video på Youtube berättar hon mer utförligt hur det är mellan henne och Jacob.

Känner att det var dags att tala lite seriöst med er… Som ni vet har det varit mycket skrivningar om mig och Jacob senaste tiden… Får otroligt mycket frågor varje dag som handlar om det här. Vi har det helt enkelt lite tufft just nu och vi båda skulle verkligen uppskatta om ni alla lät det vara för stunden. Vi kämpar verkligen och behöver att det hålls privat för att i lugn och ro reda ut allt”, skriver hon i beskrivningen till videon.

Margaux Dietz stöttas av vännen Viktor Frisk

Utöver allt med hennes kärlek verkar det vara mycket annat för Margaux just nu. På Instagram delar vännen Viktor Frisk, 24, en bild där han skriver:

”Jag älskaaaar dig världens bästa vän”. 

En följare skriver då till bilden att hon är orolig över Margaux:

”Du får stötta henne nu Viktor. Hon mår inte så bra, har jag läst. Världen kryllar av psykisk ohälsa överallt så tråkigt att många går med det i tysthet”.

Viktor Frisk har svarat på kommentaren och förklarar att de genom sitt starka band ska lösa detta tillsammans.

”Vi har så starka band att inget skulle hända henne, och jag och Jacob Liebermann har nästan ännu starkare band, vi tar hand om Margaux och världen ser annorlunda ut 2019, det finns så mycket kärlek mellan oss alla”, skriver han.

FOTO: Malin Hoelstad / TT / Instagram