Viktor Frisks nya ord – efter beskedet med Samir

Samir och Viktor

Superduon Viktor Frisk och Samir Badran har en tuff tid bakom sig.
Nu berättar Viktor om hur han tacklar den svåra period han nu står inför.
"Trots att allt går åt helvete så får man bara le", skriver han på Instagram.

Samir Badran och Viktor Frisk utgör tillsammans artistduon Samir & Viktor och har under åren samlat på sig en stor skara fans och lyssnare.

Samir och Viktor bildade sin duo 2014 och har sedan dess hunnit vara med i Melodifestivalen hela tre gånger, släppt flertalet hitlåtar och turnérat runt i Sverige. Under sommaren 2018 gav de sig an den mest intensiva turnén de någonsin gjort. På fyra månader reste de landet runt och anordnade över 50 konserter. Men efter det hårda turnerandet väntade en tuff tid för artisterna.

Under 2018 blev det känt att Samir Badran drabbats av utmattningssyndrom, något som gjort att duon sedan dess behövt göra en del ändringar. Vissa spelningar har ställts in medan Viktor valt att göra en del andra utan Samir.

I podcasten Fundamentalt förklarade Viktor att de just nu har en paus, på obestämd tid, på grund av Samirs mående.

– Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så att det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet.

Viktors nya ord om framtiden

Nu lägger Viktor ut en ny bild på Instagram och skriver om sina känslor kring den tuffa tid som många ställs inför just nu.

”Var glad, var glad, var glad! Ja, jag försöker. Trots att allt går åt helvete så får man bara le nu. Ha en grym jävla dag hörni! Vad ska vi annars göra? Bara le åt skiten och sprida kärlek!”, skriver han i inlägget.

I flera storys på Instagram berättar han vidare hur han tänker kring coronakrisen och hur han tacklar den.

“På något sätt blir jag mer motiverad när allt går åt helvete. Då blir jag ännu mer taggad på att köra rakt in i kaklet. Det här kommer sluta jättebra till sist”, skriver han och fortsätter:

“Nu tror jag mer än någonsin på attraktionslagen. Nu ska man verkligen vara tacksam för det man har och leva i nuet. Det kommer komma tillbaka hundra gånger om. Positivitet och kärlek dödar all negativitet!”, skriver han.

 

FOTO: TT