Viktor Frisks nya kärleksavslöjande: ”Träffar en person”

Viktor Frisks kärleksavslöjande

Viktor Frisk har varit singel länge. Men nu avslöjar han att han har träffat någon.

Kraven är höga om man vill bli 23-årige artisten Viktor Frisks partner. I samband med hans deltagande i Let’s dance på Tv4, berättade han för Hänt om vad det är för person han söker efter.

– Jag är väldigt kräsen, den människan jag ska gå ihop med det är någon som ska göra mig attraherad, någon som gillar att ha kul, vill ut och resa, jobba hårt och strävar efter mycket i livet och vill leva the good life. Jag är en livsnjutare och kommer alltid vara det, sa han då.

Rykten om en romans mellan Viktor och danspartnern Linn Hegdal, 22, uppstod snabbt. Men någon kärlek blev det aldrig mellan dem. Och kärlek på annat håll, det hade han inte heller.

– Där kan jag vara helt ärlig och säga att det är helt dött på den fronten. Jag tycker synd om den människan som skulle bli kär i mig men aldrig se röken av mig, berättade han.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Det har bara gått ett par månader sedan deltagandet i dansprogrammet, men fansen fortsätter undra: är Viktor fortfarande singel? En nyfiken följare valde att skicka frågan till honom.

”Är du singel?, frågar personen.

Och Viktor svarar:

”Ja men inte sökande. Träffar en person som jag hänger med ibland men just nu trivs jag med att ha det så”.

I sommar har Viktor Frisk fullt upp med sin Samir & Viktor-turné tillsammans med Samir Badran, 28. När duon tidigare i år ställde upp i Melodifestivalen 2018 öppnade Viktor för första gången upp om den hemliga kärleken han hade förra året.

– Jag var kär för ett halvår sen, berättade han då för Hänt, under en inspelning med Hänt TV.

Efter inspelningen berättade han mer om känslorna – som han bestämde sig för att aldrig dela med sig av.

– Jag var kär i smyg, jag berättade aldrig det.

Inte ens för personen du var kär i?

– Nej, personen vet inte om det.

Dessförinnan hade Viktor varit väldigt sparsam med att dela med sig om sitt kärleksliv, med anledning att han ville hålla sitt privatliv just privat.

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisk försvarar Margaux efter kroppshånen: ”Sjukt onödigt”

LÄS OCKSÅ: Häng som kändisarna under lata sommardagar

Foto: IBL