Idol 2023 marknadsföring banner

Viktor Frisks nya glädjebesked – 2 år efter splittringen

16 apr, 2020 
Viktor Frisk och Samir Badran har satt paus för sin gemensamma artistkarriär.
Men nu delar Viktor med sig om ett ordentligt glädjebesked som får fansen att bli lyriska.
Annons
Allt du vill veta om Viktor Frisk
Allt du vill veta om Viktor Frisk

Samir Badran, 29, och Viktor Frisk, 25, bildade tillsammans artistduon Samir & Viktor år 2014. Sedan dess har de samlat på sig en stor skara av fans och lyssnare. Förutom att vara nära vänner har Samir och Viktor även varit med i Melodifestivalen tre gånger och har dessutom turnerat runt i hela Sverige.

Under sommaren 2018 gav de sig ut på den en riktigt intensiv turné. På bara fyra månader anordnade de över 50 konserter runt om i landet. Efter den intensiva sommaren framkom det att Samir hade drabbats av utmattningssyndrom och sedan dess har framtiden för duon varit oviss.

”Han har inte mått så bra”

I podcasten Fundamentalt förklarade Viktor att duon just nu har en paus på obestämd tid, på grund av Samir Badrans mående.

– Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så att det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet, sa Viktor i podden.

Annons

Under vintern har Samir istället jobbat som en av programledarna för Talang och har umgåtts en hel del med fästmön Julia Sundquist.

Viktor Frisks plötsliga avslöjande

Trots artistkollegans mående har Viktor försökt att hålla humöret uppe. En del spelningar har ställts in men några konserter har Viktor genomfört utan Samir. Detta visar sig nu vara något som Viktor nu fått mersmak för, då han under torsdagen avslöjar att han nu ska släppa egen musik. I ett inlägg på Instagram berättar Viktor Frisk att hans första egna singel släpps redan i maj.

”Världen är upp och ner. Men något som kanske kan vara lite positivt är att jag släpper min första egna låt den 29:e maj som datum nu!!”, skriver han, följt av hashtaggen Var inte orolig mamma.

I kommentarsfältet syns glada fans som nu ser fram emot att få höra ny musik från sin idol.

Ja äntligen, så bra!!!!”, skriver en följare.

Vilken fin titel. Ser framemot att lyssna”, skriver en annan.

FOTO: TT

Annons